Ybr Kafa grenajı Hakkında

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba

ben yazin ybr alacagim ama citylerden istemiyorum uzay kafali olanlardan

onun yerine kafasini cikartip yuvarlak fari taktirabilirmiyiz

yoksa yuvarlak farli ayri bi modelmi ?

anlatamadiysam foto

ybr125.jpg

O zaman sende city alma diger eski modelleride satiliyor 200 lira daha ucuz 40 lirayada 2006 kafaligi taktirabilirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kullanmadigim icin cityi birsey diyemem ama 2006 model birde 2004 modelini kullandim gercekten cok seri motorlar yaz gelsin kismetse bende alicam bi tane

Bence problem olmaz yuvarlak far alıp takabilirsin. no_name in de dediği gibi şuan yuvarlak farlı sıfır ybrler de var ama yaza o modelden sıfır bulamazsın diye düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bence problem olmaz yuvarlak far alıp takabilirsin. no_name in de dediği gibi şuan yuvarlak farlı sıfır ybrler de var ama yaza o modelden sıfır bulamazsın diye düşünüyorum.

eyer yuvarlak farli bulamassam uzayliyla katlanacagiz

bayii veriyodur olmassa uzayliyla yola devam :pale:

Abi şöyle bir durum var.Ybr 125 City alıp da uzay kafayı yuvarlak fara çeviren arkadaşlar var.Çok fazla bir mebla da tutmuyor.Daha önce YBR 125 konusunda da söylediğim gibi orijinal yuvarlak farlı ybr yi alırsan city'de bulunan bir çok artı özellikten mahrum kalıyorsun.Yine de sen bilirsin.:cat:

Değiştirmen için far+farın demiri+1 çift sinyale ihtiyacın var ama ben yuvarlak fara çevirme derim :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Değiştirmen için far+farın demiri+1 çift sinyale ihtiyacın var ama ben yuvarlak fara çevirme derim :wiinkk:

yuvarlak farli daha iyi duruyor

peki uzay kafaliyi sifir fiyata satabilirmiyim ?

Mersin İl Temsilcisi
yahu yeni modelin tüm güncelliğinden, hele ki tubless lastik avantajını bir yana bırakıp sadece görünüşe göre hareket etmen çok yeni olduğunuzu gösteriyor. sana kardeş tavsiyesi vereyim, güncel alırsın, kafa grenajı taktırmazsın. zaten 2 civata ile tutturulmuş bir parça o. yeni her zaman iyidir....
ama ben senin yerinde olsan 125 ybr yerine 150 lik apache alırdım. çok daha üstün bir ırk bence. hatta cbf 150 den bile iyi ve görünüş olarak da , diğer özellik olarak da ylın motosikleti ve özüllü motosiklet. tekrar düşün kardeşim ;)

hatırlatayım:cyclopsan
cityler 2008 deyil 2009 modeldir
kullanan bilir derler ya:mrgreen:

fiyat olarak bilmediğimden tam bir yorum yapamam ama TVS ye yakınsa fiyatı TVS alırdım (zaten aldım :mrgreen:) neyse far konusuna gelince montaj yerleri aynı sadece komple far ayağı, farı, sinyalleri alman gerekli montajı kolaydır kendinde yapabilirsin elin anahtar tutuyordur 2 tane 10 anahtar 2 tornavida:mrgreen:

:cat:bence de hiç elleme uzay kafa daha iyi hem akşam aydınlatması daha güzel hemde motoru tamamlıyor.

bende 2004 uzay kafa ybr var geçenlerde yuvarlak kafaya çevirdim bende uzay kafaları sevmiyorum

merhaba

ben yazin ybr alacagim ama citylerden istemiyorum uzay kafali olanlardan

onun yerine kafasini cikartip yuvarlak fari taktirabilirmiyiz

yoksa yuvarlak farli ayri bi modelmi ?

anlatamadiysam foto

ybr125.jpg

yazın alacaksan yazın sor şimdi neden soruyorsun..belki o zaman teknoloji degişir.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar