YBR ile 2700km ege-akdeniz turu

Biraz yorucu ama güzel bir gezi olmuş ybr ne sağlık. Bir dahaki sefere Dalyan'a uğramanı da tavsiye ederim :) Geçen sene ybr ile İzmir-Antalya gezisi yaptım ben de 10 günlük. Dediğin gibi bakım ve benzinden başka birşey istemiyor. Tabii ki küçük cc olmasının dezavantajı kaçınılmaz, dönüşte 10.5 saat süren yolculuktaki halimi ise sormayın derim. Bu sene ise başka rota ile Antalya gezisi oldu ama er-5 ile :cherry: ...Darısı başına. Ben de gezi öncesi çekilen ybr min yüklü halini göstereyim :)
12082008.jpg

Hepimize kazasız belasız sürüşler...

sağol:)dediğin gibi aslında bodrum dan antalya ya sahil şeridinden giderken o kadar güzel yerler varki hepsini gezip görmek lazım.mesela kalkan ı gezemedik sadece geçtik...yine dediğin gibi dalyan ı esgeçmek zorunda kaldık :( ama seneye daha büyük motorla gideriz inşallah:)er-5 süper olur bencede çünkü ybr hakkaten yoruyor insanı :( senin de ybr ne sağlık bayağı yüklemişsin :) bende sana antalya ya yaklaşık 120 km mesafede olan beymelek ilçesini öneririm.demre ile finike arasında demreden hemen sonra...inanılmaz bir sahili var ve bomboş henüz keşfedilmemiş ama demre li bir arkadaşımın dediğine göre süper yermiş yani dediğim ve gördüğüm kadar varmış :)tavsiye ederim...

kazasız belasız sürüşler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar