ybr ile 1700 km lik tatil (istanbul-tekirdağ-çanakkale-ayvalık-uşak-istanbul)

çok güzel bir gezi olmuş emeğinize ve yüreğinize sağlık.mutlu ve sağlıklı kalın..

Gezinizi çok çok beğendim ve imrendim. Mekanları ve tarzınızı çooookk beğendim. Umarım birgün bizede böyle hayattan bir tad nasip olur. Tşkler.

çok güzel bi gezi olmuş paylaşım için saol ybr iyi kahrınızı cekmiş problem çıkarmamış:)

yaw iyi güzel gezmişsiniz helal olsunda.. Umarım Alkollu Sürmemişsindir Anladığım kadarıyala iyi bir içicisin..

vallahi cok güzel gezmişşiniz bende bu hafta eşimle bi tura çıkmayı düşünüyorum ama pansiyona bittim tebrikler

gençler sizi tebrik ediyorum. emeğinize,tekerinize sağlık. kaldığınız pansiyona bayıldım :)

Geziniz gerçekten iştah kabartıcı bende bu yaz İstanbul-Ereğli-Giresun-Rize yaptım yıbır'ımla
Bu arada ekşi'de yazar olduğunu farkettim ben 2 yıldır çaylağım:)
"sece the avare rulman"

Kıskandık sizi

Arkadaşlar eşimle birlikte size öyle imrendik ki izmirden ayvalığa gittik aynı pansiyonda yer yoktu 30 metre ileride kelebek pansiyon vardı orada kaldık çok güzel 3 gün geçirdik :bounce:

1001036.jpg

bu resim hoş :p hemşo güzel gezmişiniz. şimdiki aklım olsa bende ybr alırdım :pr:

çok iyi ya gerçekten çok iyi olmus umarım daha büyük motorla daha büyük yolculuklara çıkarsınız :)

çok güzel bir gezi olmuş. niyet ve yürek olduktan sonra cc ve marka - model farkı hiçbirşey aslında. önemli olan sürmek! ve yolda olmak

tam da kafamdaki gezi. motorla bile olmasa ben de böylesine güzel bir gezi yapmak istiyorum hatta bu konunun linkini mail adresime kaydettim bile :) lazım olduğunda detaylardan yararlanmak için....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar