ybr ile 1700 km lik tatil (istanbul-tekirdağ-çanakkale-ayvalık-uşak-istanbul)

vallahi süperdi...bu nasıl bütçeymiş aga anlayamadım...yemiş içmişin alemlere akmışın öğrenci bütçesi yazmışın :p

Köfteci tavsiyene uyacağım dostum...ama Uşak fotosu göremedim üzüldüm kahroldum...:pale:

vallahi süperdi...bu nasıl bütçeymiş aga anlayamadım...yemiş içmişin alemlere akmışın öğrenci bütçesi yazmışın :p

Köfteci tavsiyene uyacağım dostum...ama Uşak fotosu göremedim üzüldüm kahroldum...:pale:

sen gidemezsin oralara yağın yetmez :D:D:

hocam on numara gezi olmuş. tekerine sağlık.

peki hemen birşey soracağım, çadır kurmak için mevcut yerler var mı? bu konu hakkında bilgin var mı?

hocam on numara gezi olmuş. tekerine sağlık.

peki hemen birşey soracağım, çadır kurmak için mevcut yerler var mı? bu konu hakkında bilgin var mı?

ayvalıkla sarımsaklı arasında camping var. biz de geçmişte ailemle orada cadır kurmuştuk. güzel yerdi. tam sarımsaklı plajıyla ayvalık çarşısı arasında.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:19 PM ----------

3 senedir tatil matil yapmıyorduk, birikmişi verdik işte.
uşakta gınalar gelmeye başlamış herhalde ki fotograf çekmemişiz hiç. gerekirse bir daha gideriz fotograf cekmeye :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:20 PM ----------

sen gidemezsin oralara yağın yetmez :D:D:

doğru söylüyor. :mrgreen:

Tebrik ederim güzel gezmişiniz.Haberleşseydik Edremitte tanışma fırsatımız olabilirdi.Edremit ayvalık yolunda bir ybr slm verdim ama sizmisiniz bilmiyorum:wiinkk:

YBR işte. Çok görmemek lazım...Güzel gezi olmuş, ben de o güzergahta planlıyorum ama tam güzergahımı ve kalacak yer problemini kafamda netleştiremedim. Yola tek başıma çıkıcam, temmuzda pansiyonlarda yer olur mu acaba??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezi olmuş...

abi hemen hemen her sofrada içmişsin yaw naptın sen.. :):):)

Bende balıkesirliyim.. :) höşmerim dediğin tatlıyı hemen hemen bütün üreticiler höşmelim diye yazar çünkü halk öyle bilir onu.. acaba ben yanlış mı biliyorum diye sırf bunun için babaannemi aradım :):) ama oda höşmelim dedi sağlık olsun hangisi doğruysa artık.. :)

çok pis gaza geldim şu cıbır ile çıkıp ep ey bi gezesim geldi :queen:

Güzel bir gezi olmuş.Epey bir stres atılmış gibi görünüyor.Kazasız sorunsuz nice geziler.

temmuz ayında gelmenizi tavsiye etmiyorum :D gelirsenizde full koruma şart ...

:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar