ybr ile 1500 km

walla kardeş güzel gezi olmuş dedin gibi ybr deki tek sorun farlar çözümde H4 xenon :) bendede balon tipiydi H4 çevirmek için 1 tane aparat yetti uzun kısa xenon aldım walla çok memnunm Yollar Bembeyaz çokşükür eskiden önümü göremiodm :D

hakan 07, xenon hakkında birkaç sorum var:

oncelikle aküyle bir sorun yaşadın mı?

nasıl aparatlar kullandım uydurmak için?

karşıdan gelen için problem oluşturmayacak şekildeaçıyı ayarlayabiliyor muyuz?

ne kadara maloldu sana bu modifiye?

nerden temin ettin parcaları?

sorularımı yanıtlarsan çok makbule geçecek.

Her ne kadar az fotoğraf çeksende gezi güzel olmuş..:) YBR yi güzel yüklemişsin.:cat: Ayvalık Şeytan sofrası bana 1999 u hatırlattı. O zamandan beri maalesef oralara gitmek nasip olmadı. :pale: Paylaşım için teşekkürler.

emeğine sağlıkk guzel gezi olmuşş isteynce oluyoo yok kçk mtr yola gtmez dynler görsunn deve yavaş gider ama hep giderr diye boşa dememişler. bencede çok yuklemişşn kardeş ruzgar bile etkilemştr hızını yakıtını gezilerinn devamını dilerim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayvalık girişindeki o kırmızı deniz,balık çiftliği değil Tuzla.
:)

tamam kırmızı denizin esrarını çözdük, kuşların cinsini de öğrenirsek tamamdır :p

Uzun soluklu düşük cc li süper bir gezi olmuş.Tebrikler.

Kırmızı tuz gölündeki kuşlar filamingodur avladıları ise bit şeklinde ki artemia denen canlılardır.

Daha önce okudum yazmak şimdiyeymiş gerçekten güzel bir gezi yapmışsın ybr' ile seni kutlarım umarım daha güzel geziler yaparsın.

yollar mükemmel manzaralar da hakeza öyle de nasıl bunca uzun bir yola cesaret edebildin? Sen çok iyi bir şöför olmalısın:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu yeni kamyonlar başa bela kardeşim, geçirmemek lazım diyeceğim 100'le de viraja giriyor katiller...::evil::
Gezi paylaşımı için teşekkürler,bana yeni aldığım Cgl'nin zorlanacağı yerlerde yardımın dokundu.:cat:

bende o güzergahın az bi uzununu yapmıştım, cbf 150 ile 2417 km lik bir yolculuk olmuştu,
tek olunca daha başka oluyor.

ybr 1500 km

slm.bende 2 kişi olarak bu değil de geçen ramazan bayramında adana-ısparta arası gittim geldim.670+670 birde içersinde dolaştım toplam 90 tl benzin yakmıştı.müthiş bir süspansiyonu var.ancak şuan klr 250 yi de alınca pek nadir kullanıyorum.paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar