ben bu ölçü aletinden almalıyım.. nerden ucuza bulurum....
geçmiş olsun okan kardeşen kısa zamanda halletmen dileğiyle
ben bu ölçü aletinden almalıyım.. nerden ucuza bulurum....
arkadaşım ramçonun çağrısı üzerine geldim senın sorunun rolen sağlam diyosun zaten milyonda 1 ihtimal role bozulur bu durumda C.D.I dan gelen tetıkleyici transistör yanmış görünüyor beynın içinde olan bi parça ama tamiri herkes yapamaz bi kere beynın dış plastiği parçalanıp içi açılacak ve dediğim transistör deiştikten sonra başka bir uygun kutuya yerleştirilecek kolay gelsın ben yapabilirim ama başka anlayan varmı bilmem
Röle bozulmaz diyosun yani abi.O soketlerin 4 ündede akım var beyindeki arızayı nasıl öğrenebilirim ?
Ramço abiyede teşekkürler bu arada![]()
okan ölçü değerleri falan normalmiş... beyinde akımla bir orantıda devre açan bir parça varmış o yanmış.. farın devamlı yanık kalması ve yüksak amper çekmesi bu parçanın yanmasına sebeb olurmuş.... sıfır beyin yamaha da 375 lira..şimdi konuşup fiyat aldım... yine istersen bu arkadaşıma bu beyni tamir ettire biliriz uygun fiyata ve ben kendisine her konuda kefilim... işin tohafı bu işin tamirini lokman haricinde yapanda yok.. yan sanayi beyinler var ama ne derece sağlam belli olmuyor... istersen beni ara durumu anlatayım sana....
Röle çalışıyor beyin gitti o zaman.
roleyi denedinmi...
Denedim röle çalışıyor beyinide sökdüm cebimde şuan yarın bakacaz artık.
Olmazsa atlar giderim düzceye hiç acımamGri ybr ye takdım basdım marsa şak yandı deli oldum
Abi tesisattada bişey yokdur dimi daha hiç ellemedim kısa devre yapıncada yanıyor.