EgeKnn Katılım 21 Eyl 2005 Mesajlar 2,603 21 Ocak 2006 #61 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. konuyu tanışma bölümüne taşıyorum.....
HayaL__ Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 19 Ocak 2006 Mesajlar 0 21 Ocak 2006 #63 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. kardeş bunlar neden tanışma bölümüne taşınıyo valla anlamadım bu konunun tanışma konusuyla ne alakası var...:silent:
kardeş bunlar neden tanışma bölümüne taşınıyo valla anlamadım bu konunun tanışma konusuyla ne alakası var...:silent:
10_uR Katılım 9 Ağu 2005 Mesajlar 89 22 Ocak 2006 Konu Yazar #64 Hayal___anlamamış olman doğal :queen: Burda ybr cilerle tanışmak istoyoruz o kadar...Sen nereye açmayı düşünüodun bu konuyu
Hayal___anlamamış olman doğal :queen: Burda ybr cilerle tanışmak istoyoruz o kadar...Sen nereye açmayı düşünüodun bu konuyu
mc_stunts Katılım 10 Eyl 2007 Mesajlar 0 10 Eyl 2007 #65 Arkardaslar bende de ybr var ben cok güzel motor her seye geliyo tek teker falan tabiki kulklanmasını bilene
Arkardaslar bende de ybr var ben cok güzel motor her seye geliyo tek teker falan tabiki kulklanmasını bilene
bukidavinci Katılım 10 Eyl 2007 Mesajlar 162 10 Eyl 2007 #66 ybr kapının önunde duruyo abim babam suruyo ben gördükçe içim gidio ale: ama 18 e az kaldı ehliyeti aldımmı o gun den başlicam inşllh
ybr kapının önunde duruyo abim babam suruyo ben gördükçe içim gidio ale: ama 18 e az kaldı ehliyeti aldımmı o gun den başlicam inşllh