Ybr 250 arka dişli sorunu

Motorun arka dişlisini göbeğe otutturulduğu yerde takozlarda boşluk var.. Zira dişli yerinde iken ileri geri tahmini 1cm lik bir oynama var... bu boşluk normal mi yoksa takozlar gitmiş mi... Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim...

Süper Moderatör (BBRR)
dişlinin oturduğu yerin altında karpin contası denilen bir takoz conta olmalı eğer o diş yedi ise bu dediğin olr eğer hemen el atmassan dişli e zincirini de yer

ben de değiştircem 2-3 gün içinde ordaki lastikleri. barış, kaplin dişli takozu deniyor onlara :)

fazla sert kalkış yapmaktan ya da teker'e kalkma denemelerinden oluyor demişti ustam. değiştirmemi tavsiye etti o da malzeme bekliyoruz :)

ben de değiştircem 2-3 gün içinde ordaki lastikleri. barış, kaplin dişli takozu deniyor onlara :)

fazla sert kalkış yapmaktan ya da teker'e kalkma denemelerinden oluyor demişti ustam. değiştirmemi tavsiye etti o da malzeme bekliyoruz :)

okadar yumuşak kalkiş yaparim ki hacı neredeyse motordan inip iterek ilk hareketi vercem:queen::queen::queen: o derece yani kıyamiyorum motoruma ya kolay degil alin teri

Yardımınız için Teşekkür ederim.. En yakın zamanda bende değiştireyim o zaman...

Süper Moderatör (BBRR)
şimdi bu karpin midir kaplinmidir siyah yaklaşık 10 cm çapında1,5 cm kalınlığında siyah bi conta oturduğu yere göre dişleri var üstünde ben orjinalini getirttim zamanında oda çok gitmedi. usta dediki sanayiden git siyah kauçuk al kendin kes .. neyse aldım elime orjiyi gittim siyah kauçuk budum sanayide aynı çapta kestirttim aldım elime maket bıçağını alıştıra alıştıra kestim zımparaladım .gayet güzel yerine oturdu. bu işlemin üstünden tam 5 sene geçti hala benim imalatım olan takoz kaplin takılı tık demedi . biraz mesai harcayın kendiniz kesin derim

Arkadaşlar bu sesin zincirle felan hiçbir alakası yok sadece kaplini değiştirmeniz gerekiyor söktüğünüz kaplin çok sağlam gorunebilir ama boşluk esneme oluştuğu için ordan geliyor ses yan sanayi kaplini takarsanız ses gitmeyecektir orjinal kaplin takmanız gerekiyor 0553 463 01 91

Orjinalde takmanıza gerek yok takozların iç kısımlarına şamriyel parçaları kesip koyun istediğiniz boşluğa göre

ayarlayabilirsiniz ben öğrendim size söylüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar