YBR 125

plaka dahil 2.750ye geldi ve bu parada ona helal olsun.piyasadaki pu paraya alınabilecek en güzel model..

yeni motorlunla cıkacaksan yanına birde yedek mobilet al :cherry: .Ne olur ne olmaz yolda kalmayasın. :jocolor:

ehuheheheee :cherry: mobileti arkaya bağlarım filika gibi :jocolor:

Yamaha YBR125'in en önemli özellikleri; dört zamanlı, üstten eksantrikli, vibrasyon önleyen sistemi sayesinde sürücüyü yormayan sakin motoru, üstün yol tutuşu ve dengesi, elektrik marşlı oluşu ve disk ön freni.

Ayrıca YBR125 yakıt konusundaki ekonomikliği ve özellikle fiyatıyla da ön plana çıkacak bir model.

YBR125, ticari amaçlı motosiklet kullanıcılarının özellikle fiyatı ve yakıt ekonomisinden dolayı tercih edeceği bir motosiklet olmakla beraber,.kullanım kolaylığı ile de motosiklete yeni başlayanların rahatlıkla tercih edilebileceği ideal bir model

Özellikle modern görünümü ve performansı ile YBR125 bu pazarda motosiklet müşterilerini aradığı model

ReNoN' Alıntı:
ben sunu merak ediorum.simdi bayii ye gittim,su motoru alcam dedim plaka vs. ne kadar zamanda halledilio...ne kadar zmnda alip cikioruz motoru?

bayinin elinde varsa veya erken saatte gittisen ve aynı ildeki depoda varsa motoru plaka hariç aynı gün akşam alabiliosun, plaka normal koşullarda ertesi gün veya ikinci gün çıkıyo, ama yoğunluk varsa bu süre uzuyo (mesela ben alırken vardı yopunluk, 1 haftada çıktı benim plakam, 1 ay sora da hayırlısıyla servise teşrif edip taktırdım :sunny: )

ben bır ybr kullanıcısı olarak ybr tavsıye ederım 6000 km yol yaptım ve hıc bır olumsuzluk yasamdım sadece bıraz ustalastıktan sonra performansı yetersız kalıyor uzun yolda ama sehır ıcınde herseyıyle mukemmmel

benim motorumda ybr ben modifiye etmek isyiyorum bilgisi olan varsa lütfen beni bilgilendirsin..

dostum honda ybr almayı düşünüyorum .hiç motor kullanmadım ehliyetim yok
tavsiyen var mı?

vallahi benimde ehliyetim yok ama kendimi bildim bileli motor üstündeyim yavsiyem ybr gerçekten mükemmel..

ybr kullanmıs bir sürücü olarak tavsiye ederim bir yılda 20000 km oldu makinada tık yok allahasukur fiyatına göre canavar gibi alet ama benim hevesimi 3 ayda kırdı bisiklet gibi gelmeye başladı..kazasız belasız günler..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ybr kullanmıs bir sürücü olarak tavsiye ederim bir yılda 20000 km oldu makinada tık yok allahasukur fiyatına göre canavar gibi alet ama benim hevesimi 3 ayda kırdı bisiklet gibi gelmeye başladı..kazasız belasız günler..

:cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar