Ybr 125 Yakıt Testi

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Hep merak ediyordum Ybr'm ne kadar yakıyor diye, test ettim sonunda. depoyu hiç boşluk kalmayacak şekilde ful doldurdum, uzun yol, kısa yol karışık kullanımda tam 504 km yol yaptım. sonra aynı şekilde tekrar doldurdum, tam 12,5 lt benzin aldı yaklaşık olarak, 60 tl'ye doldu. (benzin fiyatı 4,78)
hesaplamalarıma göre 100 km'de 2,5 lt yakmış. bu arada motorum 2006 model, 25.000 km'de.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
valla ben ne zaman böyle depoyu bitirecek gibi gezdikten sonra depıyu fullesem hep daha fazla yaktığını gördüm bende 200 km de bir fullemeye başladım :D

ve gerçekten az yakmış ybr ye helal yani, 2.5 litre bedava yahu

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
İleride büyük cc bi motor alsam da ybr'mi satmam

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Yaklaşık 1 sene önce açmışım konuyu. Tekrar denedim 2 kişi tek kişi hızlı yavaş her türlü kullanımda 490 km yol yaptım 1 depo ile. Kışın pek binmediğim için bu süreç bi ayı buldu :)

Bende hafta sonunları kullanıyorum. acemilik dönemi olduğu için pek sıkıştıramıyorum motoru trafiksiz ortamlarda geniş ferah kullanırken 60tl ye 550km gittim belki biraz daha giderdi ama riske girmek istemedim...

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Bende hafta sonunları kullanıyorum. acemilik dönemi olduğu için pek sıkıştıramıyorum motoru trafiksiz ortamlarda geniş ferah kullanırken 60tl ye 550km gittim belki biraz daha giderdi ama riske girmek istemedim...

Esd modelinin biraz daha az yaktığı söyleniyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar