Ybr 125 Sorunlar

hava filtresini yağını bujisini değiştirdim baya düzeldi motor ama marş ve zincir sorunum devam ediyor. zinciri germek için tekerdeki civatayı gevşetemiyorum aşırı sıkı ve yer çok dar

tekerlek milindeki somunu sökmek için tam kapalı anahtar kullanmanı tavsiye ederim. 19 anahtar ile sökülmesi lazım.
zincir gerdirmelerindeki somunları gevşetemiyorsan wd40 ile bir dene.:cat:
bu arada istanbulda oturuyor görünüyorsun profilinde. sirkeci ve şirinevlerde yamaha ybr nin her parçasını bulabilirsin. internetten sipariş edip de beklemene gerek yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

tekerlek milindeki somunu sökmek için tam kapalı anahtar kullanmanı tavsiye ederim. 19 anahtar ile sökülmesi lazım.
zincir gerdirmelerindeki somunları gevşetemiyorsan wd40 ile bir dene.:cat:
bu arada istanbulda oturuyor görünüyorsun profilinde. sirkeci ve şirinevlerde yamaha ybr nin her parçasını bulabilirsin. internetten sipariş edip de beklemene gerek yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=U_6FZVbDuLA

açamadığım için tamirciye gidip gerdirdim. Tamirci arka teker millerinde sıkıntı var dedi garantiye girer dedi doğrumudur garantiye girermi ?

açamadığım için tamirciye gidip gerdirdim. Tamirci arka teker millerinde sıkıntı var dedi garantiye girer dedi doğrumudur garantiye girermi ?

hiç garanti kapsamında bir şey yaptırmadım motorla ilgili o yüzden bilemiyorum bence girmeli ama girmesi için motorunun da servis bakımlı olması gerekli.
arka teker milinden kastın jantın içinden geçen büyük bir milse zaten ucuz bir parça.ama o sıkıntı yapacak bir parça da değil. yan sanayisi 15 tl ise yamaha kalitesi farkı orijinali de 45-55 tl olsun.

Arkadaşlar motor ybr esd2013 yokuşlarda çekiş çok düşüyor ve beşinci viteste resmen gitmek istemiyor. Düzde sorun yok 100-105 gidiyor ama yokuşlarda 60a kadar düşüyor. Ne yapılabilir? Hava filtresini değiştirdim. Buji değişiminin etkisi olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar