ybr 125 satin aldim

Hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullanman dileğiyle.

hayırlı olsun ybr 125 le dünya turu yapan biri vardı gecen sene bi internet sitesinde okumuştum canavar gibi motorsiklet zaten markası ve ismiyle kendini kanıtlamış cok satmış bir motorsiklet kendisi...

motor 2000 km de degil
20 000 km de
41685560.jpg

41685560.jpg

grnt008i.jpg

resimlerini attim arkadaslar

daha kolay yorum yazabilirsiniz kanimca.

Son düzenleme:
hayırlı olsun kazasız sürüşler. walla çok iyi fiyata almışsın. bende made in çini satabilseydim ybr alcaktım.

Hayırlı olsun. Taş gibi motor. Benim 3 seneyi geçti, 27000km. deyim. Bir çok kez şehir dışına çıktım, bir seferinde 1500km. şehir dışı yol yaptım. Bir kez dahi sorun çıkarmadı. Az yakması da cabası.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
topraam hayırlı olsun en iyisini yapmışsın orjinal gidonu ve aynalarını takarsan + arka demiri çok sade ve orj bi motor olur böyle iğrenç açıkcası özenilip de yapılan motosikletlerle uzaktan yakından alakası yoktur ybr nin

Son düzenleme:
eski japon derken iyimi oluyor kotumu oluyor eski japonlar.

2004 model

eski japondur o yeni ybr ler cin malı pazarlık yapsaydın biraz daha 1,600 e fln cekseydin neyse güzel rahat motor hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin

almış abi zaten:cherry::cherry:

eski japonlar iyidir şimdikilerden daha iyidir yani hiç olmaz bazi yerlerdnde china yazmaz sahibininde morelini bozmaz:queen: iyi bi fiyata alömişsin sen bakma hakana o ybrden anlamadigi için 1000 liraya niye düşürmedin der:queen::queen:

taş gibi oluyor taş :) hayırlı olsn güle güle ayda :)...
ewet ceyhun aynı taş gibi. valla zzr den çok ybr ye biniyorum.

ÖNCELİKLE YENİ MOTORUN HAYIRLI OLSUN DİYELİM UMARIM ALMADAN BİR AKSİLİKLE KARŞILAŞMAZSIN.

ya birde arkadaşlar eskisi japon yenisi çin diye o kar söylenti ver ortada.
öncelikle size şöyle anlatayım yamaha 2004den sonra kare fardan yuvarlak fara geçerken granaj depo ve plastik aksamlarını koreden alıp çine verdi. buda maliyete etki etti. sizce neden 2005 sezunda ybr patlaması yaşandı çünkü japon üreticiler aksesuar adlarına china damgasını vurup avrupa ve asya piyasasına china malı olarak sürüldü. örnek sony artık obir japon değil china:cherry: .
ybr mototun motor, şanjuman, karbüratör en önemli mekanik aksamlarına baktığınızda japan ismini göreceksiniz. eğer bu ybr satış patlaması yaptıysa bilinki china damgası sayesinde yaptı.

aklıma gelmişken bir ornek daha vereyim ybr standartlarında bir motor honda titan gene 2003 2004 yıllarında uretimi cg modeli olrak devam etti yalnış hatırlamıyorsam oda satış patlamasını brezilya sayesinde yaptı ama onun ismide ne hikmetse japan. anlata bildiysem ne mutlu bana.:mrgreen:

Son düzenleme:
motor 2000 km de degil
20 000 km de
41685560.jpg

41685560.jpg

grnt008i.jpg

resimlerini attim arkadaslar

daha kolay yorum yazabilirsiniz kanimca.

Kardeş sen beni yanlış anlamışsın benim bahsettiğim motor linkteki motor.

http://www.sahibinden.com/bole_yamah...XQQdisplayitem

Bi bak bu motora hatta uygunsa bırak bunu, onu al çünkü 2008 model 2000 km de ve 1750 tl senin memlekete de yakın :queen:
size de garip gelmedimi bu fiyat. normalde eşitleri 2700tl den aşagı zor bulunuyo bu modelde ybr nin
Anlican ben bundan dolayı sordum bu soruyu çok garip:)

Son düzenleme:
o arkadas 1750 pesin ayrica satis hemen istiyor.
ben 1250 pesin kalanini ilk taksit 250 diger taksidi 250 olarak odeyecegim.
ayrica ustume hemen almayacam.cunku param yok.bana vekalet verecek.motoru oyle kullanacam

pardon 1750 degil 2000 pesin istiyor

Son düzenleme:
o arkadas 1750 pesin ayrica satis hemen istiyor.
ben 1250 pesin kalanini ilk taksit 250 diger taksidi 250 olarak odeyecegim.
ayrica ustume hemen almayacam.cunku param yok.bana vekalet verecek.motoru oyle kullanacam

pardon 1750 degil 2000 pesin istiyor

yeni değiştirdi fiyatı dün akşam 1750 ydi Hayırlı olsun motorun çok güzel fiyatı da çok iyi kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah .Bi de üstüne almak için nekadar masraf gidiyor bilgin var mı ? Ben de en kısa zamanda bi ybr sahibi olacağım da :queen:

250- 300 arasi gider

plaka degistirmessen 200-250 arasi gider
plaka degisecekse 300 civari

ben boyle biliyorum.yanlissa duzeltin

Benimde ilk motorumdu çok seveceksin. Km önemli değil, daha ne 20binler devirir o. Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel seçim. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hayırlı olsun.

Diğer birçok arkadaş gibi benim de ilk motorum, ilk göz ağrım YBR125.

Tek kelime ile o bir "TAŞ".
Sadece başlangıç için değil, yıllarca binilebilecek bir motor. İleride muhakkak yine bir YBR sahibi olmayı planlıyorum.

arkadaslar hevesim kursagimda kaldi.
bi aksilikten dolayi motoru alamiyorum.artik baska zamanmis ne yapalim.
yardimlari icin adanali gursel abime cok cok tesekkur ederim

ayricada yorumlariniz icin tesekkurler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar