ybr 125 satin aldim

arkdaslar.baya bi arastirma ve dusunmden sonra ybr 125 aldim.
fiyatini 1750 ye anlastik 20 000 km civari.

http://www.motosikletpazari.com/ilangoster/8255.aspx

linkten bakabilirsiniz.

daha ustaya gostermedim motoru.motor cumartesi gelecek ve ustaya goturecem.insallah bi sorunu yoktur.motoru alacagim kisi bana kesin guvene verdi ama nede olsa insan merakta kaliyor.

adanada oturan arkadaslar varsa bana yardim ederler belki.motora bakarlar benim adima.

olmassada motor gelince gosteririm ustaya .cok heyecanliyim.mondial kuallanip biktiktan sonra japon aliyorum.umarim memnum kalirim.

eski japondur o yeni ybr ler cin malı pazarlık yapsaydın biraz daha 1,600 e fln cekseydin neyse güzel rahat motor hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin

eski japon derken iyimi oluyor kotumu oluyor eski japonlar.

2004 model

Hocam hayırlı olsun taş gibi motosiklettir banamısın demez motorunda sorun yoksa al derim kaçırma :cat:

Hocam hayırlı olsun taş gibi motosiklettir banamısın demez motorunda sorun yoksa al derim kaçırma :cat:

almış abi zaten:cherry::cherry:

eski japon derken iyimi oluyor kotumu oluyor eski japonlar.

2004 model

eski japonlar iyidir şimdikilerden daha iyidir yani hiç olmaz bazi yerlerdnde china yazmaz sahibininde morelini bozmaz:queen: iyi bi fiyata alömişsin sen bakma hakana o ybrden anlamadigi için 1000 liraya niye düşürmedin der:queen::queen:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Eğer motosiklette bir sorun çıkmazsa, bana sorarsan YBR 125 tek kelimeyle taş gibi motor. Bir günde 450km yapan bir arkadaş gezi fotoğraflarını yayınlamıştı burada. Yine başka bir arkadaş 130.000 km yapmış YBR 125 motosikleti ile. Referanslar sağlam yani.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kardeş :rendeer:

Hayırlı olsun arkadaşım. Bende de yeni YBR 125 var çok memnunum umarım sende memnun kalacaksın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun, kazasız surusler sen motoru fotolarına bakarakmı aldın_?
yoksak kendın bıre bır gordun mu_? ıkı unsur dıkkatımı çektı_?
Niğdelimisin _?

hayırlı olsun kardes fıyat bana cok uygun geldı eger sorun yoksa cok ucuza almıssın gule gule kullan

hayırlı olsun dostum :) bi çok arkadaşımızın hayal edip de kavuşamadığımotora kavuşuyosun sen de.:) en kısa zamanda fotolarını bekliyoruz :)

evet nigdeliyim ibrahim kardesim ama su anda mugladayim.
daha motor gelmedi cumartesi gelecek.motoru birebir gormedim.
ama bana kesin guvence verdi motorun saglamligi ile ilgili.bende dedim cumartesi motor gelince ustya gosterecem.eger bi sorun varsa geri gonderirim dedim.oda bana hic dusunme hemen yolla dedi.bakalim guvendik aldik.

eger adanadan arkadaslar varsa motora bakabilirlerse sevinirim.
gelince resimlerimi atacagim.

bu arada tum arkadaslara tesekkur ederim.
allah herkese kazasiz belasiz surusler nasip eylesin.

tabiki tedbir bizden takdir allahtan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar