Ybr 125 & Mz Etz 251

YBR mi?? MZ 251 mi ??

• 2004 YBR 125 10.000km

Oy: 27 55.1%
  • 1991 Alman MZ 251 13.000km

Oy: 22 44.9%

• Kullanılan toplam oy
    49
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar size söylüyorum. Bu 125lik japon mapon.. ışıklarda yanıma geliyor yeşil yandığında yavaş kalkıyorum motorumu üzmeden, geçiyor beni 125lik... Abartmadan söylüyorum 4 saniye sonra aynadan bakıyorum kendilerine puhahahh :bounce: içimden diyorum ki yazık altındaki motoru yıpratıyorsun YBR !..... sen git kendi boyundakilerle OYNA

Sözüm meclisten dışarı...
Ybr kullanan arkadaşlardan özür diliyorum ama kendini bilmez birkaç motorcu altındaki 125cc'yi race sanıyor ve rüyalara dalıyorlar...:queen:

ilk motorun olduğunu nerden çıkarıyon ilkm otorum benim yamaha değil,3 günlük seyislik demişsin senin gibi bi çoban olmaktansa seyislik daa iyidir,fürek dediğin şahıs ise hondayı savunarak çok ta iyi yapıyor,1991midir ndir mzi alan adam yanlış bi seçim yapar bu kadar tamammı benim görüşüm bu sokağa atılan para başka bişey değil,ha illa o ybryi alsın diyen yok gitsin temiz ybr çok piyasada alsın rahatına baksın,motor hakkında çok şey bilmek için burada eski üye olmanla hiç bir alakası yok akıllı ol,yazdıklarınada dikkat et seyis meyis ayaaaa yapöma

::rantinp: Sakin olun yaw tmm kanuni Adi :)

tunay abi yaşın bilmem kaç ama gerçekten seni tebrik ederim herkesi aydınlattığın için forumda senin gibiler lazım diye düşünüyorum

Son düzenleme:
barrokas dırek ortamı germek ıcın gırmıssın gıbı topıge...ayrıca senın motoru az bıraz kullanmıslıgım 2 kazasını gormuslugum war..pıyasası ıyı falan deme bılıyom ne kadar ıyı oldugunu..orjınal gıbı cızıksız motoru satana kadar gobegımız catladı..
dıceksınkı sen mz ı kolay satabılcenımı sanıyosun..satmayı dusundumu yada satıcamı ıma ettıgım bı kelıme yazmadım buraya..soran arkadaslarada en azından 3-4 yıl buyuk kaza yapmadıkca bınerım dıye cvp verıyom..

dıger arkadaslara gelınce;
son kararım MZ..motor cıdden orjınal.13.000 km de...anadolu unıversıtesını bılırsınız..zamanında unıversıte sıfır almıs motoru daha sonra depoya koyulmus..bu sene ıhaleyle satılmıs motor..ustamın dedıgıne gorede sadece platın ayarı we karburator temızlıgını yapıp emok a gelmıs.. gorunen tek masrafı yatmaktan taslasan lastıklerın yenılenmesı..
ben kararımı werdım..yardımcı olup bıldıklerını tecrubelerını paylasan arkadaslara cok tesekkeur ederım..
BASLIK AMACINA ULASMISTIR :)

walla ben en one gecıp o dumanla sızı bogmayı dusunuyodum:queen:

sen satmayı bilememişin yada motorun pert olmuş

Önce terbiyeli olmayı başkalarının fikirlerine saygılı olmayı öğren......:cat:

Bisikletten bozma motoru mz le kıyaslıyorsan önce bir bilene danışmanı exradan tavsiye edeyim....:cat:

Daha öncede dedim...Varsa fikrin yaz..Konu yamaha değil....Kendi kendine tacirlik yapma.....:cat::cat::cat:

Tekerin düz bassın....:rendeer:

nasıl terbiye olacağımı sana sormam,kıyaslama değil kalite farkı yapıyorum sakın bana o 250 cc diye cevap yazma bu cevabımın üstüne,senin gibi olmaktansa tacirlik daha iyidir ki öyle bişede yapmıyorum,

benzinin hiç bitmesin,raaatına bah

Arkadaşlar size söylüyorum. Bu 125lik japon mapon.. ışıklarda yanıma geliyor yeşil yandığında yavaş kalkıyorum motorumu üzmeden, geçiyor beni 125lik... Abartmadan söylüyorum 4 saniye sonra aynadan bakıyorum kendilerine puhahahh :bounce: içimden diyorum ki yazık altındaki motoru yıpratıyorsun YBR !..... sen git kendi boyundakilerle OYNA

Sözüm meclisten dışarı...
Ybr kullanan arkadaşlardan özür diliyorum ama kendini bilmez birkaç motorcu altındaki 125cc'yi race sanıyor ve rüyalara dalıyorlar...:queen:

peki sen altındakini ss mi sanıyorsunda onlara kafa tutuyon,bırak onlar rüyalara dalsınlar,sen hayalerinle mutlu olmaya çalış

SEN AYAKKABINI ÇIKARMDAN RAHATINA BAKMAYA ÇALIŞ

Son düzenleme:
ybrr dersenn az yakarr vee 120 yi geçemessınn
mz dersenn felakett yakarr makına temızsee 140 görür

düşün aralarındaa yakıtt masraflarr cok varrr
eğerr yakıttan korkmuyorsann mz derım
gezeceksenn ybr derımm

saygılarr

bana kalsa ybr az yakar parçaları ucuz kolay bulunur az yakar rahat gösterişli
ama mz çok yakar her yeri duman eder dede motoru sonra komik bir sesi varbibimmnmmmm nnm parça da bulunmaz kolay kolay

1.konu amacını tamamladı.
2.ybr önde götürüyor ne demek.konuyu okumadan yazıldığı aşikar(ybr büyük kazalı şase preste düzeltilmiş.)
3.konuyu kilitleyin hortlamasın bir daha.

arkadaşım bence mz ama onun km teli teli kopmuştur kim bilir kaç sene önce. eğer gerçek km si oysa sen almasanda alıcı çok çıkar fiyatını da yazarmısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar