hep 1.70 kalcak değiliz ya daha 1 ay önce 1.67 dim 2 ay sonra 1.75im![]()
Benim boyum 1.65, ybr sürerken hiç zorlanmadım.
hep 1.70 kalcak değiliz ya daha 1 ay önce 1.67 dim 2 ay sonra 1.75im![]()
tartışmıyoruz onu nerden çıkardınsadece içimizden geçenleri aktarıyoruz. sahibindene gir bi bak 2000 ve altı fiyatlı olan driftler haşat üstü ise harbi sıfır gibi. senin dediğinde mantıklı o zaman şöyle diyelim 2000 ve 2500 arası ideal.
Bu ne şimdi ben daha MT de Drift aldım pişmanım diyeni görmedim yakıt tüketimi neredeyse aynı + Olarak daha hızlı daha seri,Ybr nin yedek parçasının 3/1 fiyatına yedek parçası var MTt den biri yazmışdı Silindir,Piston gömlek neyin 800 Tl civarı değiştim diye bunda öyle bir sorun yok max vereceğin 300 Tl Ki zaten Zart zurt diye dökülen bi motor değiladam drift alacak sayenizde. ne deyim bilemedim. yazık.
herkes salak bi sen akıllısınBu ne şimdi ben daha MT de Drift aldım pişmanım diyeni görmedim yakıt tüketimi neredeyse aynı + Olarak daha hızlı daha seri,Ybr nin yedek parçasının 3/1 fiyatına yedek parçası var MTt den biri yazmışdı Silindir,Piston gömlek neyin 800 Tl civarı değiştim diye bunda öyle bir sorun yok max vereceğin 300 Tl Ki zaten Zart zurt diye dökülen bi motor değil
Topiği açan arkadaşım kararından kesinlikle vaz geçme plaka ruhsat 3.000tl Ye dirift varken 4,600 Civarı bir rakam Ybr ye vermek akıl karı değil all Pişman olmassın ama Alıp satacam diyorsan Tavsiyem 2. el al satarken zarar etmessin Ki Ybr dede öyle 2. el al satacaksan
Ben onu ima etmek istemediğimi iyi biliyorsun ama sen kendini salak olarak görüyorsan Tamam ozaman Problem yok :bounce:herkes salak bi sen akıllısın
herkes salak bi sen akıllısın
Ben onu ima etmek istemediğimi iyi biliyorsun ama sen kendini salak olarak görüyorsan Tamam ozaman Problem yok :bounce:
Benim görüşüm budur kardeşim herkez kendine göre yorum yazar bende kendimce yorumumu yazdım Sende salak olduğunu yazmışsın bak misal.Halbuki kesinlikle kimseyi kıracak ve sıkıntıya sokacak yorum yazmadım kendimce Mantıklı olmadığını yazdım , Oraya Herkez böyle böyle diyor onu alan eşşek diyor deseydim he ozaman senin söyledin doğrudur aman sana ne laf anlatıyorum ki Sen bunuda anlamassın hadi iyi geceler
Amma firtinalar kopmus ben yokken arkadaslar.performans beygir gucu olarak drift daha iyiymis yakitida 3.5 lt gecermi 100 kmde ?
ben 25 yaslarında falan direk büyütücem belki 600lerle alısıp 1000 liğe geçerim büyük motor tutkunuyum ama cok tehlikeli az alısmam lazım o yüzden kücük basliycam arkadaslar 1.70 boy yetermi drifti veya ybryi kullanmaya ?
tam benlk motor o zaman 16.5 lt deposu var ara sira babam ara sira der al git.motorunu fullet bnde fulletrm asagi yukari 550 km yol beni bekler .d 3 lt yaksa250cc kullanıyorum 3,5lt yakmıyor![]()