Ybr 125 kaza yardim

Arkadaslar gecenlerde ybr 125 motorsikletimle ani on fren yapmak kaldim teker kayinca yerde 5 metre suruklendim sukur bende bisey yok ancak MOTORSIKLETIMIN GIDONU 3-4 cm saga dogru donmus motoru surerken farkediyorum bunu nasil duzeltebilirim yardimlariniz icin simdiden tesekkurler....

Gidon yamulmamis gidon tekerin hizasinda degil hafif saga donmus gidonun asagisinda baglanti noktasi var vida seklinde acaba orasimi dondu diye dusunuyorum....

Motosikleti
Hero X Pulse 200
götür bir ustaya 10 liraya düzeltir...

Motosikleti
Hero X Pulse 200

madem ciddiye almadın ben neden böyle yazdığımı açıklayayım; eğer gidonun yamulduysa düzeltme işlemi yaparken en iyi ihtimalle tek hamleyle düzeltebilmen gerekir. eğer kendin yapmaya kalkarsan yok böyle olmadı biraz şöyle, yok buda olmadı biraz daha böyle düzelteyim derken metal yorgunluğundan dolayı gidonun oldukça zayıflayacak ve bir süre sonra kendiliğinden yamulacak hatta kırılacak. bir motosiklet ustası bunu tek seferde düzeltebilir.

yoksa al eline bir boru tak gidona düzelt bunu herkez yapabilir.

yinede sen bilirsin

Yeni gidon şart aynısı olmuştu düzeltme zor yenisi şart.en ufak bir yamukluk bile elin anlar tecrübe konuşuyo.yeni gidon fiyatlarına bak bence

madem ciddiye almadın ben neden böyle yazdığımı açıklayayım; eğer gidonun yamulduysa düzeltme işlemi yaparken en iyi ihtimalle tek hamleyle düzeltebilmen gerekir. eğer kendin yapmaya kalkarsan yok böyle olmadı biraz şöyle, yok buda olmadı biraz daha böyle düzelteyim derken metal yorgunluğundan dolayı gidonun oldukça zayıflayacak ve bir süre sonra kendiliğinden yamulacak hatta kırılacak. bir motosiklet ustası bunu tek seferde düzeltebilir.

yoksa al eline bir boru tak gidona düzelt bunu herkez yapabilir.

yinede sen bilirsin

Anladim kardesim konuyu tam anlatamadim gidonun bi kisminda yamulma yok gidonun tamami hafif sag tarafi gosteriyor bisikletin gidonu donerdide ayagimizin arasina tekerlim sikistirip duzeltirdik ya durum tam bu iste

Gidon yamulduysa sanayide iyi bir motorcuda ölçtürüp yaptırabilirsin, bu arada ön fren tek başına kullanılmaz. Arka ve ön birlikte sıkarsan tekerler kolay kolay kaymaz.Gerçi bu senin sıkma seviyenede bağlı. Boş alanda frenleme çalış ikisini kombine ile sıkmayı öğrenirsen önü kaydırmadan durabilirsin.

Lastik ile vs alakası yok durumun. Ön fren tek başına kullanılmaz. Arka ve ön birlikte sıkarsan tekerler kolay kolay kaymaz.Gerçi bu senin sıkma seviyenede bağlı. Boş alanda frenleme çalış ikisini kombine ile sıkmayı öğrenirsen önü kaydırmadan durabilirsin.

Istanbulun geceleri havadaki nem yollari islatiyor soğukla birlikte yuzler buzlaniyor ybrnin uzerinde gelen lastiklerinin durumuda ortada abs desen uok en ufak bi frenlemede atiyor yeni lastikler sart oldu varadora 1000 ligini kullaniyorum para olsa abs li motor hayat kurtarir...!!!!!

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

Aynen kardesim micclenn veya metzeller sart.

geçmiş olsun kardeşim sana bişey olmamış motor gidonu düzelir iyi bir usta halleder

Istanbulun geceleri havadaki nem yollari islatiyor soğukla birlikte yuzler buzlaniyor ybrnin uzerinde gelen lastiklerinin durumuda ortada abs desen uok en ufak bi frenlemede atiyor yeni lastikler sart oldu varadora 1000 ligini kullaniyorum para olsa abs li motor hayat kurtarir...!!!!!

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

Aynen kardesim micclenn veya metzeller sart.

Billas marka yerli lastik aldım yakında 16000 km'yi tamamlamış olacağım o konuyu açtığımdan beri kesinlikle beklentilerimin çok üstünde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar