ybr 125 ile samsun dan giresuna tekrar samsuna dönüş toplam 425 km

rüzgarlığımı yaptığım topic http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/52712-ybr-125-e-kendi-yaptigim-ruzgarlik.html

nakaros sana tavsiyem eğerkide böyle ara ara uzun yol yapıyosan kaskını en yakın zamanda daha güvenli bi kaskla değiştirmen..allah korusun bi kaza anında bu safebet ler çok dayanıksız..kask demek bile zor bunlara..

en yakın zamanda alacağım biliyorum bu safebet leri ama mecbur bütçem el vermedi şuan ama yaz sezonuna kask dizlik mont alıp öyle yola çıkacağım

Son düzenleme:
bende ybr alıcam uzun yol için ybr çok ii bir motorsiklet hemde bütçeme uygun birde yamaha olması

guzel gezı olmuş motoruna sağlık.ama ıyı sabırlıymışsın ben olsam çıkmazdım çünkü o yol bıtmezdı ölürdüm sıkıntıdan hele duz yollarda 125lıkle düşünemıyorum(bence):mrgreen:teşekkürler tekrardan resımlerde güzel kazasız sürüşler:)

ybr 125 ile yaz sıcağında 395 gidiş 395 dönüş 1-2 saat molalı yol yaptığımızı hatırlıyorum... ki hava 30-35 dereceydi ... ve yaklaşık 50+50 100km lik de taş engebeli bir yoldan gittik ... ybr için konuşursak benzinini koyun gerisini ona brakın ::gleam::

Elinize sağlık. Güzel bir kışa veda gezisi olmuş. Ben de en yakın zamanda bir Karadeniz gezisi gerçekleştirmeyi umuyorum.

benim 150cc çin motorum bile 200 km yi 15 dak mola ile ve tam gaz 110 genellikle tık demeden gitti ağustos ayında ısp-ant arası.

titreme ve ses var sadece.

nasipse satabilirsem bende ybr alıcam param fazla olsa cbf150 alırım.

güzel gezi olmuş ama eksik bişiler var sanki ?? abi imkanın varsa kaskını değiştir başıma geldi acısını biliyoruım kendini düşünmüyorsan bile seni sevenler için korumalarını kaliteli ve tam tutmaya çalış ???

uzun yolda hararet saatim yoksa ybr bile olsa güvenmem bu arada çok güzel gezi olmuş tebriikler

uzun yolda hararet saatim yoksa ybr bile olsa güvenmem bu arada çok güzel gezi olmuş tebriikler

hararet saatine gerek yok dostum hararet yaptigi zaman belli ediyo zaten:queen: ybr ye hararet yaptiran sayılı kişilerdenim herkes hararet yaptiramaz he ne olur sürekli 1-2 rampa çikarsinda havada sıcak olur yinede cok zor öylede uzun rampa bilmiyom ben:queen::queen:

hararet saatine gerek yok dostum hararet yaptigi zaman belli ediyo zaten:queen: ybr ye hararet yaptiran sayılı kişilerdenim herkes hararet yaptiramaz he ne olur sürekli 1-2 rampa çikarsinda havada sıcak olur yinede cok zor öylede uzun rampa bilmiyom ben:queen::queen:

nerelere girdim motorla bir bilseniz sadece 1 kez hararet yaşadım :) ne kadar hunharca kullansan bile çok nadir hararet yaşarsın ben 1 kere yaşadım onda da 3-4 dk bekledikten sora motor çalıştı :D:D

yamaha forever :cat:

nerelere girdim motorla bir bilseniz sadece 1 kez hararet yaşadım :) ne kadar hunharca kullansan bile çok nadir hararet yaşarsın ben 1 kere yaşadım onda da 3-4 dk bekledikten sora motor çalıştı :D:D

yamaha forever :cat:

bende daha farkli bişey olmuştu motor gitmiyodu:cherry:

tamam baba motorun ruhu var da sonuçta makina :p bırakında bir kere bozulsun canım :D zorlamışındır sen onu :p
ne güzel havaya girmiştim hea :queen:

zorlamadık aslinda sadece 250 km dip gaz gittik 5 er dk lik 3 mola verdik ama o sıcakta yetmedi demekki ybr apache bide vespa vardi apacheye hiç bişey olmadi hemde iki kişilerdiagizm açik kaldi:queen::queen: benim ybr 4 te 80 e kadar geliyo 5 e atiyodum 70 e düşüyodu:queen::queen:sonra anladim hararet yükseldi benzinlikte bi yarim saat mola verdik sonra bi daha öyle bi sorun yaşamadim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar