YBR 125 ile Dünya Turuna Çıktılar. ride2world

Geçim sıkıntısı,tasası yoksa, maaşlı bir işte çalışılmıyorsa, sülale rahatsa gidilir tabi.Neden gidilmesin?

Amerika gibi ülkelerde, Honda motosikletlerine Honda Clone Engine, yani honda motorların bire bir klonlanmış motorlarını kullanılıyormuş. Sağlam ve bire bir aynı olsalarda üreticiye zarar, tüketiciye zarar. Yine araya giren, tüccarr kaymağı yiyo, dimi.
Pardon konu dışı kaldı, burda bir yorima cevap olarak yazmıştım. Konuya cevap yorum oldu. K.b.

Son düzenleme:
En azından hasmetin okumadan cevap yazdığını öğrendim...

O profilleme zaten konuşulan belli bir profil için. Kısaca belirtilen bir profilin profillemesi.

Sanırım yine okumayacak o postları :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Stereotipleme neden kötü, profilleme ne zaman sorunlu, bu konularda aynı çizgide değiliz.

Amerika gibi ülkelerde, Honda motosikletlerine Honda Clone Engine, yani honda motorların bire bir klonlanmış motorlarını kullanılıyormuş. Sağlam ve bire bir aynı olsalarda üreticiye zarar, tüketiciye zarar. Yine araya giren, tüccarr kaymağı yiyo, dimi.
Pardon konu dışı kaldı, burda bir yorima cevap olarak yazmıştım. Konuya cevap yorum oldu. K.b.
Neredeyse yirmi senedir Amerika'da yaşıyorum, ilk kez böyle bir şey duyuyorum. Bizzat üç arabasına, bir cibine ve üç motosikletine sahip olmuş olmama rağmen....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar