merhaba yolda herhangi bir sorun çıkmadı sadece yavaş bi gezi oldu haliyle motorun üzerinde çok ağırlık vardı yan çantalar ve arka çante full doluydu giyecekler yiyecek konserveler tamirat aletleri gibi. Motoru yormamak için bi çabam olmadı çünkü zaten bu zamana kadar türkiye içi çok gezdim ve hiç sıkıntı çıkarmadı istanbuldan fethiye ye gidiyorum mesela sadece benzin almaya durarak ama bi sorun olmuodu. yurt dışında da biz yoruldupumuzda durduk sadece yada benzinimiz bittiğinde duruyorduk hız olarak hep tam gaz motor nekadar gidiyosa okadar gidiyodum zaten yavaş olduğu için. Kısaca motor herşeye dayanıyo ama zaten biz dayanamıyoruz onun dayandığı kadar

ve yunanistan inanılmaz sıcaktı biz motorlarda sıcaktan piştik ama mesela kavala dan selaniğe kadar durmadık selanikten de üsküp e kadar arada sadece benzin biterse 5 dk doldurup devam ediyoduk ve sınırlarda mecburen duruyoduk. Yolda oluşabilecek sorunlar için yanıma lastik köpüğü almıştım ama lastiklerimiz hiç sorun çıkartmadı. ayriyetten anahtar takımı almıştım büyükten küçüğe bir takım, pense, yıldız düz tornavida seti vardı yanımda uçlerıyla birlikte uçları değişenlerden ve yedek sigorta almıştım ona da hiç gerek kalmadı

aslında zincir tamir seti de çok mantıklı ama ben nedense almamıştım ters bir yerde zincir kırılırsa kırılan baklayı çıkartıp yerine kilit bakla takılarak kısa sürede sorun çözülebilir.