Ybr 125 icin en ideal lastik hangisi yardimci olursaniz memnun olurum.

Arkadaslar ybr 125 motosikletim var 2014 model uzerlerinde hala orjinal lastikler var 9000 km de ama hic güven vermiyor tavsiye edeceginiz lastik markasi var mi ?

Uzun süre Pirelli Duratraction takıp kullandım, düşünmeden alabilirsiniz.

Pirelli duratraction ve metzeler me22 kullandım. Tvs Apache'nin arka lastiği 18 inç. (Eski Kasa)
Bence Pirelli duratraction o kadar da iyi bir lastik değil. Hiç memnun kalmamıştım. Metzeler me22 Gönül rahatlığı ile alınır kullanılır

Michlen pilot street hakkindaki bilgisi olan varmi metzeller ile ikisi arasinda kaldim fiyat performansda onemli benim icin

Orjinal lastiği Metzeler me22 olarak değiştirmiştim,eskidi,yenisini tekrar Metzeler taktım.

Yüzlerce konu açıldı yazdık ama yine yazalım. Şehir içi ve sadece asfaltta kullanıyorsan michelin pilot street(su performansı kötü) şehir ve hafif tozlu köy yolu karışıksa metzeller me22(su performansı en iyi olan bu. Metzeller tavsiye ederim) yok ben tarla takkede kullancam köyde bincem arada şehre inerim öle virajla işim olmaz dersen pirelli dura traction. Bunlar arasında hangi seçenek sana uygunsa onu al geç tekerin düz bassın

tavsiyerliniz için teşekkürler arkdaşlar fiyat performans acısından sanırım metzeller alacam scok sagolun.

Michlen pilot street 22000 km kullandım memnun kaldım,uzun soluklu gezilerde,şehir içinde ve yağmurda memnun kaldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar