- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, yukarida yazdığım 3 motosiklet çeşidi arasında kararsiz kaldim. Bajaj discover 150 s fiyat acisindan guzel ancak birsuru sıkıntı cikardigina dair forumda bircok mesaj bulunuyor, o kadar olmasa da ybr 125 esd hakkindada sikintilar okudum ama honda hakkinda yok denecek kadar az problemler ancak hondada 2 kisi bindiginde yokuslarda cekmeyecekse bu canimi sıkar. Yakit guc ve konfor benim icin onemli. Motosikleti kucuk bir ilcede kullanacagim yeri geldiginde ilce ici de yeri geldiginde bağ ve bahçe gibi toprak yollarda kullanacagim bana tavsiye ve onerileriniz nedir arkadaslar? Genel anlamda hobi icin kullanacagim motosikleti ve bunun icin surekli tamirciye gidip gelmek istemiyorum ve bu 3 motosiklet arasinda kararsiz kaldim birde ybr 125 motor olmasindan dolayi diger 2 motosiklete gore gucsuz olabilir siye dusunuyorum ne tavsiye edersiniz? Acikcasi ybr ve cbf ye o kadar para vermeye de kiyamiyorum cunku beni biraz zorlar bajaj fiyati ve yakiti benim icin en ideal motosiklet birde 2. El takintim var 2. El kullanmak istemiyorum motoru aldimmi uzun sure kullanma amacli almak istiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
Şunu da belirtmek isterim motoru %50 tek %50 artcili kullanacagim ve 125 lik ve 100 luk motorlar gucsuz olur diye dusunuyorum ancak bajaj 125 st isimi gorur mu diye de dusunmuyor degilim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
Şunu da belirtmek isterim motoru %50 tek %50 artcili kullanacagim ve 125 lik ve 100 luk motorlar gucsuz olur diye dusunuyorum ancak bajaj 125 st isimi gorur mu diye de dusunmuyor degilim.
Son düzenleme: