ybr 125 esd aldım arkadaşlar

Eyvallah dostlarım, kardeşlerim, büyüklerim Allah size daha iyilerini verir inş 2014 te

Hayırlı olsun arkadaşım.. Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin rabbim.. ;)

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Normalde beyaz rengi araçlarda pek sevmem ama ilk kez beyaz YBR 125 görüyorum,gözüme ilginç geldi çok hoş olmuş.Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.Güle güle kullan.

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler ne kadara aldın acaba. Birde rengi müthiş ya beşiktaşlı olarak bayıldım. Mebioglu yazısınıda sökersen daha iyi olur :D

hayırlı olsun güzel tercih kazasız,belasız kullanırsın inşallah.beyaz renk güzel görünüyor. eminim yakından dahada güzeldir.

Allah kaza bela vermesin.

İlerde keşke Tvs... demessin inşallah :)

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler ne kadara aldın acaba. Birde rengi müthiş ya beşiktaşlı olarak bayıldım. Mebioglu yazısınıda sökersen daha iyi olur :D

4450 TL ye aldım kardeşim nebioğlu yazısını kaldırıcam teşekkür ederim.Bende beşiktaşlıyım :)

Bu motoru bayisinde görme imkanım olmuştu beyazı çok hoş duruyor cidden :) Allah kaza bela vermesin her daim tekerin düz bassın :)

Tebrikler kardeşim. Hayırlı olsun güle güle kullan. Beyaz renk çok yakışmış. Kazasız, belasız, keyifli sürüşlerin olsun. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar