Ybr 125 Den Kawasaki Sesi

merhaba arkadaşım dunden beri egzost siparişleriyle ilgilendigim için yazamadım ... senın bisiklet kaç model kaç vites .. bi soylersen yardımcı olabilirim

GKN

bızım egozo sıparısımız ne oldu abıcım, gsxr 750 hani?

Bisiklet değil şu elektrikli bisikletler varya biselect diyolar onlardan
Gaz verince çiiivvvvvvvvvvvvvvvv diye ses çıkıyo eksozunu açıcaktım ama eksozu bulamadım
Şimdi sana getirsem kaç paraya malolur bu bana triump sesi kesin çıkar mı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biri kitlesin bu topici artık:bestmt::thumleft::queen::queen::queen::queen::bestmt:::koop::::koop::::stupid::::stupid::::xblink::::xblink::

BENCEDE COK SACMA Bİ TOPIK YBRDEN KAWASAKI SESİ BU YARIŞ MOTORUMU KENDİ SESİ GAYET GUZEL ZATEN KAWASAKI SESİ CIKINCA NE OLACAK SANKI 300 MU YAPIIOR OZAMN:queen: OLE bişi varsa bende yaptırayım:D

bızım egozo sıparısımız ne oldu abıcım, gsxr 750 hani?

arkadaşım dün telefonda da anlatttım akşam taximden çelik ve karbon alıp bu gün başladım .. ara borular tamam . sen parayı ayarla

Bisiklet değil şu elektrikli bisikletler varya biselect diyolar onlardan
Gaz verince çiiivvvvvvvvvvvvvvvv diye ses çıkıyo eksozunu açıcaktım ama eksozu bulamadım
Şimdi sana getirsem kaç paraya malolur bu bana triump sesi kesin çıkar mı

dostum .. yaparız .. hatta elektrikli bisikletler için egzosttan şimşekler çıksın istiyosan 100 ytl daha alırım

BENCEDE COK SACMA Bİ TOPIK YBRDEN KAWASAKI SESİ BU YARIŞ MOTORUMU KENDİ SESİ GAYET GUZEL ZATEN KAWASAKI SESİ CIKINCA NE OLACAK SANKI 300 MU YAPIIOR OZAMN:queen: OLE bişi varsa bende yaptırayım:D

bu topik sizler için var:queen::queen:

gecen sene ybr me bende jesse arkadaşımdan eksoz yaptırdım hyosung sesi istedim ve birebir oldu cok memnunum tavsiye ederim tskler jesse

bende yb125 vardı su anda er5 var ama ne kadar yaparsan yap kawasaki sesi haytta cıkmaz sana tavsıyem sat bı tane kawa al :D:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar