Ybr 125 - Debriyaj Balata Değişimi

Yok ya aslında konunun tamamen içinde bu durum .Sırf bu konu için topic açmayı planlıyordum ben ; "Çakma yedek parçalara dikkat diye" o olay olduktan sonra.Keşke hemen sonrasında o uyarıyı yapsaydım belki almamış olurdun :)

Yok ya aslında konunun tamamen içinde bu durum .Sırf bu konu için topic açmayı planlıyordum ben ; "Çakma yedek parçalara dikkat diye" o olay olduktan sonra.Keşke hemen sonrasında o uyarıyı yapsaydım belki almamış olurdun :)

şahen ben 7 lirayada deb balatasi aliyodum 25 liraya cg 125 balatasi aldim orjinal henüz takılmadi taktirdigim zaman teker resimleri glecektir:queen: pier hacı senden bi kaç teker resmi beklerim tekerleri ingilizce yap ama:cherry::cherry:

balatayi degiştiren ustaya nalet topigine döndü:queen::queen:

evet, destekleyin beni dermişim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:31 PM ----------

doğru diyosun :cat:
ama giren girdi, bundan sonra dikkatli olur okuyanlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 PM ----------

şahen ben 7 lirayada deb balatasi aliyodum 25 liraya cg 125 balatasi aldim orjinal henüz takılmadi taktirdigim zaman teker resimleri glecektir:queen: pier hacı senden bi kaç teker resmi beklerim tekerleri ingilizce yap ama:cherry::cherry:

cg balatası uyuyor demek, dahamı iyi

evet, destekleyin beni dermişim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:31 PM ----------

doğru diyosun :cat:
ama giren girdi, bundan sonra dikkatli olur okuyanlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 PM ----------

cg balatası uyuyor demek, dahamı iyi

dahami iyiy sorusunun cevabini bilmiyorum ama honda hayat onda diyo millet eee cglerde zamaninda az cigerli makina degildi balata uyuyor dandik olacagini düşünmüyorum ama kullanip görecez tabi:wiinkk:

arkadaşlar merhaba ben de bu debriyaj konusunda muzaripim bu akşam saat 22'de söktüm ve balata ile sac normal servisin verdiği kalınlıkta idi.fakat yayları ölçtüğümde yayların 28.5 mm geldiğini gördüm.serviste yazan minimum değer 31mm.sizce bu yayları değiştirmelimiyim.birde bu yayları sıkarken bunaların belli bir tork değeri varmış bilen varmı.
diğer bir husus bu debriyaj sertliği için yağı değiştirecem 10-40 castrol kullanacam ve bu debriyaj telinide yağladım motordan çıkan yağ ile bu sizce normal mi motordan çıkan yağ ile teli yağlamak?
bilen arkadaşlar var ise bu yay uzunluğu ve torku konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim.
saygılar.kazasız belasız günler arkadaşlar...

Arkadaşlar balataları söktüm ama debriyaj boşa çıktı onu nasıl ayarlıyıcam birde ayak marşını tam yerine oturttumadım biraz bilgi verirseninz sevnirim....teşekkürler

sayın modumuz Uğur AK bey. sitemizde son zamanlaarda fazlasıyla aynı konu açma gibi şeyler yaşandı. arama butonu diye konuaçan oldu felan ama insanların yeni konu açma sebebi 1.5 yılı geçmiş konuların hepsinin kırık olması neredeyse.biliyorum bu sizin elinizde olan bişey değil ama en azından google üzerinden yüklemeyi anlatsanız daha iyi olabilir. çünkü imageshack ve hızlı resim siteyi pert etmiş durrumda. uygun zamanda buna bi çözüm bulursanız sviniriz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar