Yazlık montlar

Arkadaşlar merhaba,

Şu iki mont arasında ki fiyat farkına bakarak, neredeyse iki kata yakın fiyat farkına rağmen Richa Cool Summer tavsiye edilir mi? Yoksa LS2'de gayet iyi midir? Her iki montun da üstüme duruşu hoşuma gitti. Başka marka bakmadım ama bu fiyat aralıklarında bildiğiniz ve değerlendirilebilir markalara bakabilirim. Bütçem Max 800 Tl ama tercihim 400-500 Tl'ye alıp başka aksesuarlar da temin etmek.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Richa-Cool-Summer-Gri-Yazlik-Fileli-Motosiklet-Montu_17764.html

http://www.motosikletaksesuarlari.com/LS2-BREEZE-MONT-GRI_37464.html

LS2'De koruyucular 1621-1 standardında ve bence yeterli aslında. Eğer Richa'dakiler 1621-2 ise fiyat farkına rağmen değerlendirebilirim ama şu an bu konuda bilgim yok, eğer o da 1621-1 korumalara sahip ise, LS2'yi alabilirim.

Ayrıca Temmuz'da Amerika'ya gidiyorum. Sizce Temmuz'a kadar bekleyip ABD'den daha uygun ve kaliteli mont bulunur mu? ABD piyasası hakkında bilgisi olan veya oradaki markaları bilen ve şu marka Türkiye'de olsaydı da alırdım diyen farklı ve kaliteli marka bilgileri varsa paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler,

Hocam merhaba, bende Cool Summer'ın siyah modeli var, daha uygun modeller de bakmıştım belki LS2 yi de denemiş olabilirim bilmiyorum ama diğer giydiğim montların korumaları neredeyse canımı yakıyordu bi batma oluyordu bunda herhangi bi sıkıntı yaşamadım. 2 Aydır kullanıyorum herhangi bi sıkıntısını görmedim.

Merhaba, Abd veya Avrupa'dan almak daha mantıklı seçenek çok ve fiyatı makul. Bekleme şansınız varsa temmuzu bekleyin derim.

Ayrıca, Ls2 Apparel Mont kullanıyorum 4 mevsim olan astarını çıkarmama rağmen içinde yanıyorum. Alırken yazında kullanabilirim diye aldım astarı çıkarınca. Yalan mı olduk fileli mi almak gerekiyor illa?

http://www.motosella.com/U409,48,a-pro-body-armor-korumali-mont-tekstil-montlar-a-pro.htm

Arkadaşım geçen hafta aldım bu montu. Baya memnunum. İçerisinde 2 tane file var. Hafta sonunu tişört ve bu montu giyerek geçirdim harikaydı. Korumaları da baya güzel. İtalyan malı ve şuan türkiyede ki satışı italya fiyatının altında.

Bende haftasonu Macna'nın Sunrise modelini aldım. Daha önce bir Yamaha servisinde giymiştim, hoşuma gitmişti. Fiyatıda şu an bir satıcıda yurtdışına yakın bir fiyatta. Haftasonu N11 indirimiyle 525 Tl'ye satın aldım. Daha önce Revit GT-Air kullanıyordum, fazla kısa kaldığından bu monta geçtim. Tavsiye edebilirim.

http://urun.n11.com/mont/macna-sunrise-file-yazlik-mont-P179696996?BEDEN=XL&cid=604001&gclid=Cj0KEQjwo-XIBRCOycL7hsuI_NoBEiQAuS6HtGdKFBt8dgRifE_sgh44leD_DWSml_CZHoTPpvo72jQaAtN78P8HAQ&gclsrc=aw.ds

Ben ABD de gezdim bı kaç mağaza netten almayacaksan bulmak dolaşmak zor uzun süre kalmayacaksan çok marka olmayanlari ucuza almak zor amazonda falan baktim çok da uyguna gelmiyordu fiyat düştükçe makas daraliyor ben tuna Yamaha dan almıştım indirimli prohel 160 a korumaları değiştirilebilir ben değiştirmedim ama. Netten bak ama ben bir sonuca varamadım hatta bulursan link vs paylasirsan sevinirim ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------

Ben ABD de gezdim bı kaç mağaza netten almayacaksan bulmak dolaşmak zor uzun süre kalmayacaksan çok marka olmayanlari ucuza almak zor amazonda falan baktim çok da uyguna gelmiyordu fiyat düştükçe makas daraliyor ben tuna Yamaha dan almıştım indirimli prohel 160 a korumaları değiştirilebilir ben değiştirmedim ama. Netten bak ama ben bir sonuca varamadım hatta bulursan link vs paylasirsan sevinirim ..
Hatta bende bı konu açtım kışlık mont için bugün...
Kadıköy'e gittim FC moto nun internet sitesinde 350 Euro ya bulduğum dainese carve montu bugün Kadıköy'de bı mağazada 1800 e buldum tamam fark var ama daglarvari değil hele fiyat 1000 TL nin altına inince makul ürünler bulunur bence burada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar