Yazlık Mont Önerisi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

REVIT AIRFORCE
800 tl

dURT HIGHWAY
350 tl

andes komple file olanı aldım, mis gibi gerçekten. 3 senedir kullanıyorum yırtılma bozulma hiç bir sıkıntısı yok. tavsiye ederim.

Revit eclipse gri.. 10 numara 5 yıldız.

p75670.jpg

Üstüne dene dostum durtun her modeli slim fit değil.
İki montu hangi özelliklerini kiyasliyorsun revite 850 verilmez durte de 350 verilmez mesela.

İkisi de iş görür mü bence evet. Sırt korumalari var mi iyi mi bilmiyorum sirt koruma kendin almak zorunda kalabilirsin.
Dolayısıyla 500 e iyi bir sirt korumasi olan bir mont da bakabilirsin.
Yada aliexpressden komine montlarina bakabilirsin.

Tamamen yazlık bir mont istiyorsan; Dainese Super Speed Tex montu öneririm, kaç yıldır kullanıyorum gayet memnunum, ama sıcak hava harici kullanılmaz çünkü full hava alıyor.

Tamamen yazlık bir mont istiyorsan; Dainese Super Speed Tex montu öneririm, kaç yıldır kullanıyorum gayet memnunum, ama sıcak hava harici kullanılmaz çünkü full hava alıyor.

hocam orijinal mi aldınız, yoksa aliexpressteki çin malı olandan mı?

Ben de Revit Eclipse kullanıyorum hem de siyah olanından. Valla yazlık siyah mont oluyormuş, hiç pişman etmedi ve tavsiye ederim :)

Durt mont konusunda ise, kışlık bir adet Durt montum var, modeli yanılmıyorsam Road Vogue olabilir. Muadillerine (Prohel vb.) göre ve özellikle aliexpressteki replika ürünlere göre bence Durt fiyatını hakediyor.

Neden aceba =? Bende dURT markasından bir mont düşünüyorum. Olumlu veya olumsuz tecrübeleri paylaşırsak sevinirim.:king:

Pantolonunu aldım koku yaptı.
Ceket aldım korumaları büyük sığmayacak şekilde koymuşlar.Sonra kesip öyle yerleştirmiştim korumaları.
İplik iplik sökülen yerler oluyor.
Ceplerinde bazı sökükler meydana geldi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
REVIT AIRFORCE alıyorum son sözünüz?

Merhaba.

Bende 1 Hafta kadar önce Revit Airforce yazlık mont aldım. 700 TL'ye geldi indirim kuponu vs ile. Ben şahsen ilk defa alıyorum böyle bir mont ama, Gerçekten beğendiğimi söylemeliyim. Korumaları KNOX CE'li, EN 1621-1 Standartında. Bugün de Revit Seesoft RV sırt korumasını taktım, Gayet iyi oldu. Hava akışı olsun, Konforu olsun ben gayet başarılı buldum, Tavsiye ederim.

Spidi windout aldım 3 gün önce. Sırt koruması opsiyonel, fiyatı 900 tl. Çok kaliteli bir mont tavisiye ederim.

Abi bu durtların içine ne koyuyolar???
Bugün zaraya gitsen 200 tl ye mont alamazsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Alpinestars t-jaws air kullanıyorum. Yaz ve kış çok memnunum. Tek sıkıntım yağmur :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar