Yazlık Mont Önerisi - 2021

Merhaba,

Malumunuz yaz sezonuna girdik. 2000 TL üst limit ile bir mont arayışındayım. Kışlık montum terletiyor. Havadar olması önemli. Şu an aşağıdaki 2 model ile ilgileniyorum:

• Alpinestars - T-GP PLUS R V2 AIR JACKET, https://www.alpinestars.com/products/t-gp-plus-r-v2-air-jacket?variant=31614687674426
  • Clover - Airjet 4, https://www.motomax.com.tr/clover-airjet-4-file-korumali-motosiklet-ceketi-sari

Bu 2 ürün hakkında tavsiyeleriniz nedir? Önereceğiniz alternatif ürünler var mı? (Fark edilebilir renkler tercihimdir.)

Ek olarak; motomax internet sitesinden alış-veriş tecrübeniz nasıl? Bedenimden emin değilim, uyuşmazsa iade sorunu çıkarırlar mı?

Teşekkürler. :)

Alpinestars’ın o modelini geçen sene aldım başka mont bakmaya gerek yok bence 2000tl altı olarak, motovento’ya baktınız mı? Beden olarak Revit kışlık M tam olurken Alpinestars L anca oldu internetten alırken buna dikkat edin.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Alpinestars AST Air kullanıyorum bahsettiğiniz model yüksek ihtimal yenilenmişi, çok memnunum mutlaka göğüs korumalarını da alın derim, waterproof cebi olması gayet de rüzgarı için alması iyi. Ast air modelini de tavsiye ederim, yaz için komple siyah almamanızı beyazlı modelini almanızı tavsiye ederim, yazın çok yakıyor.

Vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim.

Kayseri'de ikamet ediyorum. Sabah ve akşam saatlerinde diğer tüm İç Anadolu şehirleri gibi serin oluyor. İç astarı olmayan yazlık montlar sabah-akşam sürüşlerinde problem olur mu? (Şehir içi kullanıyorum, hız merakım yok. Ortalama 70 km, maksimum 90-100 km hız ile seyrediyorum.)

F54

motosikletin çok rüzgar alıyorsa üşütür iç astarı olmazsa

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Motomax iyidir, ilgilidir ama bazı ürünleri çok kalitesiz. Clover pantolonumun normal kullanımda dikişleri ayrıldı. Mağaza tamir ettirdi. Ne kadar sağlam oldu orası şüpheli.

E serinlik olduğu zaman biraz üşütebilir tabii, ben de Alpinestars'ın o TGP'li bişeylerinden var artık R'ı Plus'ı V2'si falan takip edemiyorum. :)
Genel olarak güzel, ama ciddi sıcaklarda onun da yapacak çok bişeyi kalmıyor.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Bende geçen ay clover air jet 4 ü aldım. Geçen sene su geçirmeyen kışlık montunu (Storm wp3 gibi bir adı vardı şimdi pahalanmış) almıştım. Memnun kaldığım için tercihim yine clover dan yana oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar