Yazlık file mont tavsiye

Selamlar yazlık mont almayı düşünüyorum ancak revit vb markalar aşırı pahalı geliyor şu aralar gözüme çarpan acerbis ramsey ve held tropic 3 modelleri. Bu markalarla ilgili bilgisi olan var mı? halihazırda 2 yıl önce aldığım revit eclipse montu var ancak L beden ve aldığımdan buyana çok kilo verdiğim için çok büyük geliyor ondan değiştirmek istiyorum ancak değiştirdiğim zaman da yeni alıcağım ürünün kalitesi çok da farklı olmasın istiyoruum :mrgreen: .

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Held Tropic çok iyi bir mont ama gördüğüm hemen hemen her Held Tropic'in omuz ve kol taraflarındaki siyah kısımları güneşten kahverengi-kızıl hale dönmüştü.

Held tropic'den ben de memnunum ama henüz omuzlarda renk değişimi olmadı çok şükür :)

Durt markasının montlarıda güzel ben kullandım, bi göz atmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Bende yazlık LS2 Breeze kullaniyorum
Omuz dirsek sırt korumalarında iyi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çok kilo verdiğim için çok büyük geliyor ondan değiştirmek istiyorum ancak değiştirdiğim zaman da yeni alıcağım ürünün kalitesi çok da farklı olmasın istiyoruum :mrgreen: .
Hem don giyeyim , hem de kıçıma değmesin diyorsun :)
Acerbis iyidir ...

Ben bu hafta Rider denim yazlık file mont almayı düşünüyorum. 2900-3000 civarında fiyatı. Daha önce kullanmıştım memmnundum.

onu da düşündüm ancak tasarımı cidden hoşuma gitmedi özellikle içini gösteriyor olması çok garip geldi

Durt Ravi Dark kullanıyorum. Ben aldığımda fiyatına göre çok uygundu ve şimdi 650 TL fiyat yazdıkları eldiveni hediye vermişlerdi. Şimdi tercih edilir mi bilemiyorum, ürün güzel ancak korumaları tırt gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar