Yazlık file mont ile kışın motosiklete binmek???

Termal içlik, üzerine artık ne giyiyorsanız tshirt, kazak vs. Onun üzerine polar veya neopren mont, yelek gibi bir şey. Sonra file montunuzu giyin, göğüs fermuarını çekmeden evvel 3-4 yapraklık gazeteyi koyun ve kapatın. Mis gibi gidersiniz. Alt kısım için yine içlik, normal pantolon ve olmazsa olmaz diz örtüsü. Elciklerede elcik rüzgarlığı, yazlık eldiveniniz ve onun üzerine imkan varsa kışlık bisiklet eldiveni, 1 beden büyük olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir kere yazlık montu birkaç beden büyük almadıydanız, içine o kadar çok şey giyemezsiniz. En fazla bir termal içlik üstüne de yağmurluk o da soğuk havalarda yetmez. Kışlık mont şart. Konuyu açan arkadaş da mutlaka almıştır 2014 ten beri bir mont alamadıysa da motoru satmıştır.

Mart'ta teslim aldığım motorumu İstanbul'dan Bursa'ya yazlık mont ile getirdim. Termal içlik + kalın kazak üstüne yağmurluk ve onun üstüne yazlık fileli mont giydim, hava 7-8 derece olmasına rağmen titreye titreye geldim Bursa'ya. O yüzden kesinlikle tavsiye etmem kışın yazlık montu, bi hastalık sahibi fln olmak istemiyorsanız.

Eğer kışlık mont alacak durumda değilseniz elimde trafik polislerinin giydiği cartlak sarı montlardan var kışın baya işinize yarayabilir rüzgarı da çok iyi keser yağmurda kolay kolay geçirmez hemde reflektif yelek görevide görür bana ulaşın lütfen.

ucuz bi yağmurluk üstüne giyersen rüzgarı engellediği için çok üşümezsin

Pvc ucuz yollu tulum yağmurluk (nefes almaz sıcak tutar yağmur geçirmez). yazlık montunuz, kazak, İçlik (teri cildinizde tutmaz üşütmez).

yazlık montun üstüne bir defa şişme mont giyinmişdim gayet iyiydi varsa elinde idare edebilir
bendede 4 mevsim mont var içi polarlı astarı var genede çok soğuk olunca yağmurluk giyiniyorum
motosiklet pantalonum olmadığı için bu kış full yağmurluğun alt kısmını giymeyi düşünüyorum üst kadar altı da düşünmek lazım :)

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Yazlık file mont ile kışın motosiklete binme abi.
Ben bindim, bütün kış ciğerlerim ağrıdı.
Bu işin çözümü yok, en kesin çözüm binmemek.
Sağlığından daha önemli şey yok.

bu kadar uğraşacağınıza 200 TL'ye alın bir prohel columbia binin. honda bayisinden peşine 200 TL'ye almıştım çok da memnunum. su ve rüzgar geçirmiyor korumaları da mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar