Bunu gördümde deri yazın terletir gibi daha çok tekstil ince bişeyler daha iyi olur sanırım.
1 2 tane scoyco modeli görmüştüm ama müşteri yorumlarında kimi en etiketi var kimi yok demiş öyle oluncada güvenemedimBelirlediğiniz bütçe oranında sizin gözünüze kestirdiğiniz sertifikalı modeller nelerdir?
Sen en güzeli git bir iki mağaza dolaş hem sertifikası var mı bakarsın, hem de hangi beden eline tam oturacak daha iyi karar verirsin. Bütçene göre terletmeyen bir eldiven bulursan bize de haber ver biz de alalım.
Bunda var mıydı sertifikaL2S Yazlık eldiven
Ben bunu 1 senedir kullanıyorum çok memnunum yazın terletmiyor.
![]()
Şu var mesela 1 tane yorum var ama yinede açıklamış sertifikası var va diye
Senin kullandığın bi eldiven var mı?Avuç içinde slider yok ve o cırtlar bir kaç ay sonra kopacaktır. Yaz sıcağında hangi eldiveni alırsan al, güneş altında sürülecek direkt güneşe maruz kalan bir durumda her eldivende eliniz terleyecektir.
Ben sekste ve motür sürerken çıplak olmayı seviyorum. Koruyucular bize ters gardaş.Senin kullandığın bi eldiven var mı?
Bende özellikle yazın eldiven takmak istemiyorum ama gidişat belli. Fırsat bulup yapıştırma derdindeler artık .Ben sekste ve motür sürerken çıplak olmayı seviyorum. Koruyucular bize ters gardaş.
Bi bakayım teşekkürlerscoyco mc148 kullanıyorum yaz olmasada sıcak havalarda kullandım memnum kaldım
vardı![]()
Şu var mesela 1 tane yorum var ama yinede açıklamış sertifikası var vs diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunda var mıydı sertifika
Yok ya ben aldığım modeli hiç renk yok diye tercih ettim hiç çıkıntı renk vs sevmiyorum