Yazlık bot ama hangisi?

Artık bir motosiklet botu alayım diyorum yanlız fiyatlar uçuk! neyse ben bi kaç tane buldum kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum....

PUMA Testastretta Malzemesi suni deri sanırım fiyat 521 TL

Puma-Testastretta-II-MID-SS.jpg

GAERNE INEVRA AVIO süet kullanılmış fiyat 400 TL

gaerne-g-inevra-avio_1.jpg

iXS Fury Kısa Motosiklet Botu aslında gönlüm bundaydı ama numarsı yok belki gelir... fiyat :270

ixs-z6129-003.jpg

Birde tex 936 bot yazlik siyah var ki gerçek deri ve fiyatı diğerlerine göre çok uygun fiyat 180TL

tex-936-bot-yazlik-siyah_743_1.jpg

http://www.aliexpress.com/snapshot/6033555218.html
bi göz atın fena değil.

Yds'nin fiyatları daha uygundu yazlık botundan da memnun kullananlar.

Bence uzun boylar daha güvenli. Kısa botların ayak bilek ve kavalı korumadığı kesin. Bu kadar parayı yarım botlar değilde uzun botlara yatırım yaparsanız daha güvenli olur.

Yani şu ayakkabılara 750 civarı fiyat vermek delilik, bana göre de uzun bot almanızda fayda var hemde güzel birşey alırsınız..

Hocam bottan ziyade ayakkabı gibi değil mi bunlar..
O fiyat bana çok geldi.

300 tl'ye http://www.motomaxonlineshop.com/forma-mirage-dry-bot-pmu1165 kısa ve siyah olanı aldım, ayağıma tam oturdu.Hissiyatı iyi,kışın bile üşütmedi sarmaladığından, yazlık zaten.Dışarda kmlerce yürünmez tabi fakat dışarda da öyle bir saatte rahatsız etmiyor.Sitede kalmamış ama bence indirim kovala, uygun fiyata başka bot bak derim.Prohel alsan da 225'e pek fark etmez gibi duruyor.Üzerine bir de mafsallı dizlik tamamdır..

Son düzenleme:
360 liraya Booster reivo diye bir bot aldım. Uzun ve kaval kemiği korumalı. Fiyatına göre çok iyi duruyor. Parmak ucu, topuk, bilek korumaları güven veriyor. Yazın giyme maksatlı aldım. Pişirir mi pişirir büyük ihtimal. Ama fiyatı uygundu, katlanıcaz artık. Deneme şansınız varsa görün derim.

Uzun bot yani cizme almayacaksaniz bence alin saglam bir trekking botu motor kullanmadiginizda da giyersiniz. Cizme tavsiye ederim.

Forma yazlık bot matomax indiriminde geçen hafta 150tl idi,
İçim gitti alamadım, halihazırda kullanıyorum zaten iki tane aynı bot gereksiz olacak,
Hem yazlığı hem kışlık modelini kullanıyorum,
Acaip rahat ve işini gören bir ayakkabı tavsiye ederim

Merhabalar, öncelikle bu yaz kullanıma uygun uzun ayakkabılar için yazlık bot mu diyeceğiz, yoksa yazlık çizme mi diyeceğiz? ikincisi en fazla 500 TL olmak üzere alınabilecek yazlık bot-çizme önerisinde bulunabilir misiniz? Dolar euro daha böyle artarsa sonunda kara lastik alacak gibiyim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar