Yazlık Balaklava Tavsiyesi

Motosikleti
D400
bu konuda en güzeli bandana bence.

yazın boynu kapatmaya gerek olmadıgı için bandana hem terlesen bile kolay kuruyor hemde 4-5 tl oldugu içn birkaç tane alıp yedekleyebiliyorsunuz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de fiyat/performans diyerek venom balaklava aldım 26 liraya. %95 pamuk %5 elastan yazıyor. Pamuk sentetik bir ürün olmadığı için daha rahat nefes alır diye düşünerek aldım. Kullanımdan sonra düşüncelerimi aktarırım. Memnun kalmazsam iki katı fiyata satılan motomax'in bambu balaklavasını deneyeceğim.

Yazın özellikle uzun yolda balaklava kullanın arkadaşlar. Ayvalıktan balıkesire dönerken 100-110 hızlarda, emin değilim ama boğazıma eşek arısı ya da ağustos böceği çarptı. O anki acıyı hala hatırlarım.

Motosikleti
Yok
Yazın özellikle uzun yolda balaklava kullanın arkadaşlar. Ayvalıktan balıkesire dönerken 100-110 hızlarda, emin değilim ama boğazıma eşek arısı ya da ağustos böceği çarptı. O anki acıyı hala hatırlarım.

Benim de ayni sekilde ne oldugunu anlamadigim bir bocek carpmisti. Yaz/kis farketmiyor buff ya da balaklava kullaniyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yaz kış farketmiyor, boynuma buff takıyorum. Kaskı giyerken kulaklar katlanıp rahatsız ettiği için de ikinci bir buff'u bandana gibi ama kulakları kapatacak şekilde kafama takıp kaskı öyle giyiyorum. Hem kafa terleyip kaskın içi kirlenmemiş oluyor hem de kaskı giyip çıkarması kolay oluyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu yoruma katılıyorum. Buff olmasaydı boynumu birkaç kez arı sokacaktı buff kurtardı. Ayrıca mont açık gezerseniz içeri girip gezinip sokma ihtimali de var :queen: Abimin sırtını ısırmıştı.. Ulan sen nasıl girdin oraya dimi :p

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu yoruma katılıyorum. Buff olmasaydı boynumu birkaç kez arı sokacaktı buff kurtardı. Ayrıca mont açık gezerseniz içeri girip gezinip sokma ihtimali de var :queen: Abimin sırtını ısırmıştı.. Ulan sen nasıl girdin oraya dimi :p

Benim buff içinden arı girip boynumu sokmuştu uzun yolda, hayatımda ilk defa arı soktuğu için alerjim var mı bilemediğimden yolda durdum, bekledim, baktım ölmüyorum devam ettim yola.

Geçen hafta 60 70'le Göztepe tarafında ağaç falan olmayan bir yerde giderken nereden geldiğini anlayamadığım bir arı -normal arı değil, ya bombus ya sarıca, anormal büyük bir cinsti- çarptı göğsüme. Benzinlikte durup su yardımıyla kazıdım cesedinin parçalarını. Boyna çarpsa morartırdı sanırım. Bugün gidip motomax'tan bambu balaklava alayım diyorum yazın kullanmak için. Tavsiye eder misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar