yazılım ve güç sınırlama

dediklerim evet biraz saçma gelebilir.ama herkesin tarzı vardır.benim tarzımda farkımız görünüş olan en çok hoşlandığım yamaha r1 ile honda cbr 1000 rr tasarımlarını çok seviyorum bu motorlar tecrübe işi motorlar 2 sn de 100 km hıza ulaşabiliyolar evet saçma gelcek ama bu motorlar aynı kalcak ama gücünü sınırlamayı düşünüyorum mesela son hızını 200 km ve 0-100 km ye 5 sn filan ulaşmasını istiyorum bu mümkünmü yardımcı olursanız sevinirim bide bu değişiklerden sonra motordaki o ses aynı kalır mı :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çift karakterlimisin yoksa alzaymır falan mı oldun :bounce:

Vay arkadaş 100'e 1sn'de çıksın istiyorum dese verip veriştirirsiniz.
Bence gayet mantıklı bir istek. Lakin bağlantıda dendiği üzere en ucuzu bilek gerçekten. Kendine hakim olursan 100 görmeyebilebilir 1000rr :mrgreen:
Onu bayiilere sormanı tavsiye ederim. Hatta sonucunu da burada paylaşırsan sevinirim :wiinkk:

Valla bende hayabusa kullanan Matrix deki tirinty e şaplak atıp daha hızlı gız daha hızlı demek istiyorum ama olmuyor.
Mavi hapları çok fazla kullanmayalım. Görükmeyen dostlarımız yatıya kalıyor.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
tabi, motorun çipine makina dilinde bazı kodlar yazmalısın
coq emmi x86 assembly konusunda uzmandır
özelden ulaş kendisine

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Dos olsaydi da yapsaydik.:p

bari adam debug kullanır
bir tuşa basildiğinda al registerına girilen tuşun ascii karakteri atanıyor (mov ah, 1- int 21)
şimdi biz bunu dl registerına aktarsak (mov dl, al) ve ekrana yazdırsak (mov ah,2 - int21)
bu kod dos mod harici niye çalışmıyor?
cevapla da görelim arkadaşın işini :p

Dediklerini bilememde yazılım ile seni forumdan engellemek mümkün :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar