Yazılı Basın Haberleri..

Erhan yavaş gülsene olm.. ne kahkahayı bastın öle.. :mrgreen:

Radikal Gazetesinden Son Dakika...

elimde belgeler resimler var atarım buraya korkutun ne olduğunu görürsünüz
elinden geleni ardına koymasın ona göre tehtit yok kardeşim :bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:

elimde belgeler resimler var atarım buraya korkutun ne olduğunu görürsünüz
elinden geleni ardına koymasın ona göre tehtit yok kardeşim :bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:

anlaşılan bu savaş bitmez.. :mrgreen:

ayyyyyyyyyy benim haberleri yeni okudum
kadir maşallah medyanın hızına yetişilmiyo
:queen: :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:25 PM ----------

evkiramızı karsılayacagınızı soyleyıp bızden cevap beklıyormussunuz :p:p

evi tutun geliyorum :queen: :queen:

bu resim dükkana gelip kapora verdiğinde çekilmiştir:bounce:

Bu resim Mazide kaldı Gürkan bey Bakalım mahkemede böyle gülebilecekmisin.Elinden geleni yap .Bilirkişi geldi boruları inceledi raporunu tuttu.Toplam 25 metre boru almıştım sen kullanmışsın 18 metre .Geri kalan 7 metre boruyu ne yaptın nerdeyse çıkart.yoksa avukatlar çıkartacak.:cat::p:queen:

Birer ikişer boruları toplayıp başka bir yere döşiyecek galiba :mrgreen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen: :queen::queen::queen::queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

bitiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen:v :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen:vvvvv:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: :queen::queen::queen::queen::queen:

abı sen gulmek için kadırden cok uğraşmışsın elıne sağlık mı desem :bounce:

Bu resim Mazide kaldı Gürkan bey Bakalım mahkemede böyle gülebilecekmisin.Elinden geleni yap .Bilirkişi geldi boruları inceledi raporunu tuttu.Toplam 25 metre boru almıştım sen kullanmışsın 18 metre .Geri kalan 7 metre boruyu ne yaptın nerdeyse çıkart.yoksa avukatlar çıkartacak.:cat::p:queen:

avukat olarak bunlar geldi tahsilatı yapıcaklar biraz daga bekleticem seni :bounce:

Yok yanlışın var onlar avukat değil.Sana gelecek avukatlar aslan parçası.bunlar olsa olsa sana yalancı şahitlik yapacak ineklerdir.:queen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
yazı işleri müdürü nerede bugünün gazeteleri çıkmamış daha.....allah allah....

Yeni haberler

yenihaber.jpg

Yok yanlışın var onlar avukat değil.Sana gelecek avukatlar aslan parçası.bunlar olsa olsa sana yalancı şahitlik yapacak ineklerdir.:queen:

seniyakaladıgım yerde elimdekidöşen memiş pimaşları ne yaptığımı görürsün
mahkemelerde söründürecem seni:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:37 PM ----------

Magazin eki de olacakmı :)

çok magazin var abi:queen:

seniyakaladıgım yerde elimdekidöşen memiş pimaşları ne yaptığımı görürsün
mahkemelerde söründürecem seni:bounce:

çok magazin var abi:queen:

Bak kendin itiraf ediyorsun döşemediğin pimaşların elinde olduğunu .Şimdi yaktım seni .Bak aleyhinde kullanabileceğim bir delil daha.:pr::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar