Yazılı Basın Haberleri..

Sağda solda çıkan haberleri sizler için derleyip toparladım.. işte bazı gazetelerden ilginç başlıklar.. :mrgreen:

Sabah Gazetesinden Bir Başlık..

Star Gazetesi Sürmanşet Haberi..

Başka bir Gazetenin ikinci Sayfa haberi..

Yeni Şafak Gazetesi ilk Sayfa Haberi..

Yine bir gazetenin orta sayfa haberi..

Konunun devamı gelecektir.. bizi izlemeye devam edin.. :mrgreen::mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:queen::queen::queen: bır daha benım bu adamlar la işim olmaz abi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
La birde beni aralarına çağrıyorlar..:mrgreen:

karısından boşanmak isteyene etrafında mankelerle dolu haber hazırlanır muracat kycd:p

Allah tependen baksın emi Allan kadiri :queen: koptum haberlere :queen::queen:

ordan bakıyo zaten.. :mrgreen: kopanları bağlarım sen devam et.. arada bi bak buraya belkim yarın öbürgün manşette sen olursun belli mi olur.. :mrgreen::mrgreen:

Len Gürkanı zaten şikayet edeceğim o borular yüzünden tüketiciler derneğine Hatta mahkemede hesaplaşacağız onunla .Avrupa kalitesinde döşüyorum diyordu işte haberde okuduğunuz gibi döşeme işini yüzüne gözüne bulaştırdı.Mahkemeye verecekmiş diye haber yapabilirmisiniz .Birde büyük bir boy resmini yayınlayında elalem görsün döşemeyi beceremeyen adamı...:p:mrgreen:

ordan bakıyo zaten.. :mrgreen: kopanları bağlarım sen devam et.. arada bi bak buraya belkim yarın öbürgün manşette sen olursun belli mi olur.. :mrgreen::mrgreen:

gözüm üzerinde :cherry:

Len Gürkanı zaten şikayet edeceğim o borular yüzünden tüketiciler derneğine Hatta mahkemede hesaplaşacağız onunla .Avrupa kalitesinde döşüyorum diyordu işte haberde okuduğunuz gibi döşeme işini yüzüne gözüne bulaştırdı.Mahkemeye verecekmiş diye haber yapabilirmisiniz .Birde büyük bir boy resmini yayınlayında elalem görsün döşemeyi beceremeyen adamı...:p:mrgreen:

iş ahlakı denen bişi kalmamış insanlarda :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar