yazılarımım tipi kaydı :S yardım pls

internet explorer ile gırınce sitedeki yazılarda bır yamukluk oluor
şekil A: evet arkada?ooter ??sonra ??y? buldu ve nihayet motoru ald?eni bu motora te?en(ba?ehan)herkeze te?eder resimleri huzurlar?sunar?

explorerden kaynaklanan sorun yuzunden msn ede gıremıyorum ınternet ıhtıyacımı
mozıllafırefox tan saglayabılıyorum ama msne gıremıyorum sızce sorun nedır yardım larınzıı beklıyorum

Sende yamuksun senın pc de yamuk senın ıslerde yamuk off bu dunya senden ne cekıo bı bılsen :queen::queen: Msn gır cabuk sorcak bıseyım var ehlıyet ne ooldu nettın :queen:

Sende yamuksun senın pc de yamuk senın ıslerde yamuk off bu dunya senden ne cekıo bı bılsen :queen::queen: Msn gır cabuk sorcak bıseyım var ehlıyet ne ooldu nettın :queen:

dünyanın benım yuzumden neler cektıgını bılıyorum :) şakamıısn ya sen sakızdanmı çıktın yoqsa kinder yumurtadanmı msne gıremıom dıom msne gır dııo kufur etsen daha ıyı :) metehan abı hallettı yarın gıdıp alcam ehlıyetı ordanda işe gitcem yarın baslıom işime :)

Desene 1hafta sonra trafıge 1 canavar daha katılıyor :queen::queen::queen:
gun gectıkce cogalıosunuz be yeter be sızın yuzunuzden bol bol kaza oluo sen eksık kalsaydın ne olurdu :queen::queen::queen::queen: tamamda bu gece msn ısını hallet ya babanın pc sını al yada abının konusmamız lazım morukcan...

Desene 1hafta sonra trafıge 1 canavar daha katılıyor :queen::queen::queen:
gun gectıkce cogalıosunuz be yeter be sızın yuzunuzden bol bol kaza oluo sen eksık kalsaydın ne olurdu :queen::queen::queen::queen: tamamda bu gece msn ısını hallet ya babanın pc sını al yada abının konusmamız lazım morukcan...

yarın haberlere cıkcam pizzacı canavar beylıkduzunu bır bırıne kattı :) kaskım zaten delüü kaskı :) abim kendii pc sinin basında babam laptopun basında bende kendı pc ımde msnı yapmaya calısııom :(

"yardım pls" yazdığına göre yarı Türkçe yarı İngilizce bir adamsın demektir, o bakımdan sorun olmasa gerek :p

"yardım pls" yazdığına göre yarı Türkçe yarı İngilizce bir adamsın demektir, o bakımdan sorun olmasa gerek :p

o bakımdan sorun yoq ama yazılar ne ılgılızce ve turkce abuk sabuk seyler cıkıo ve explore nın sorunları yuzunden msn hata verıo :S
ŞEKİL B :
Web sitesi bir sorunla karşılaştı ve istediğiniz sayfayı görüntüleyemiyor. Aşağıda sağlanan seçenekler sorunu çözmenize yardımcı olabilir.

Görünüm---->Dil Kodlaması------>Unicode

Daha sonrasında msni aç

araçlar ---> seçenekler ---> bağlantı ---> bağlantı sorun gidericisi ---> başlat

Son düzenleme:
Görünüm---->Dil Kodlaması------>Unicode

zaten şuanda öyle duruo baska bısı yaptıgımda tekrar unicode oluo . pcye format atcamda özel fotolarım::winkwink var silinir :p formattan sonra onu şunu bunu yüklemek uyuz edıo benı

aaa dandık wındows messenger ıle gırıyım edım oda yoq olmus :D ben yarın telefonuma kontur yukleyıp telefona gırerım :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar