yazılarım hürriyette yayınlanmış.

budur

tebrikler arkadaşım... herkesin hissedipte yazıya dökemediği şeyleri sen milyonlara çıkarmışsın, yazını okuyupta anlayamayan :pr:

helal sana teror.çok etkilendim yazından ve benim de hislerrime tercuman olmussun resmen.kutluyorum seni

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süperrsin bea,meşhur oldun:mrgreen:

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim karalamalarımın devamı muhakkak gelecektir :cherry:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim karalamalarımın devamı muhakkak gelecektir
motosiklet.net e köşe yazarı olmayı düşünürmüsünüz Sayın Terör :)

skull teklifin için çok teşekkür ederim neden olamsın olabilir ama benim yazılarım amatörce bilmemki becerebilirmiyim ama böle yazıları yazmak ve sizinle paylaşmak bana acayip bir keyif ve öz güven veiryor olabilir neden olmasın:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal dayi

amatörce değil bence süper
sadece imla kurallarına uyup uğraştırma :mrgreen: :mrgreen:
devamı gelsin, bayıldımm :cat:

Teror kardeşim o yazıyı yazdığın için tebrikten öte teşşür de ederim.Senin yazını yazını okuduktan sonra yıllardır içimde bir yerlere gizlenmiş olan motor sevdam yeniden depreşti ve motor almaya karar verdim .Bunun araştırmasını yaparken bu siteyle tanıştım. Tüm motor sevdalılarına merhaba diyorum.Sanada tekrar teşekkür ediyorum.Uzun süren bir uykudan beni uyandırrığın için.

bigking asıl ben teşekkür ederim birlikte yaşadığımız duygularımızı biraz olsun dillendirebildimse ne mutlu bana :rendeer:

Ulen ErginCan, ne cevherler beslermişsin de içinde farkında değilmişiz. Şu motor aşkı sana en sonunda kafayı yediricek zaten. Kendini en kısa sürede yollara vurman gerek yoksa durum iyiye gitmiyor :) Duygu adamcığı oldun çıktın. Hatunu boşayıp motora nikah kıyıcan bu gidişle..

sorma cenk adımız aşık ergine çıktı valla bu sevda adamı ya aşık,ozan yapar yada kafayı çizdirir deli yapar:p

terör yenge duymasın oda alır eline kısa saplı oklavayı o daha başka bir şey yapar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar