Yazıklar olsun bu insanlara....

3 yıl önce bir taksicinin saldırısına uğrayıp acile gitmek zorunda kalmıştım.

sol gözüme sıktığı kimyasal yüzünden görme yetim azalmıştı. allah'a şükürler olsun şu an hiçbir sıkıntım yok.

bu canlıların neler yapabileceğine birebir şahit olmuş birisi olarak sadece şu tavsiyede bulunabilirim,

haklı olsanız bile asla bulaşmayın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok üzüldüm... Yürüyebiliyor musun , yani tek bacakta mı ? Sana bunu yapan şerefsize ne ceza verdiler ?

maalesef yatalak durumdayım şu ana kadar hiç bir ceza vermediler bakalım yargı süreci başlayacak ama bi ceza almayacağı aşikar:pr:

maalesef yatalak durumdayım şu ana kadar hiç bir ceza vermediler bakalım yargı süreci başlayacak ama bi ceza almayacağı aşikar:pr:

Hocam çok geçmiş olsun, maalesef bizim trafik çok kötü. Her insan cinayet işleyemez ama söz konusu trafik olunca gözlerini bile kırpmıyorlar.

İnan ben de bu münferit olaylar yüzünden trafikden soğudum ama ne yapalım helikopterimiz de yokki, mecburen işe gidip geliyoruz, arada da geziyoruz ama işte bir dangalak vs. bile bile üstüne kırınca gezmenin tadı tuzu kalmıyor.

Hakkını ara, baktınki birşey olmuyor mahkeme-i kübraya havale et.

Gerçekten büyük terbiyesizlik...o kaDAR insan var orda bu kadar olayın uzaması da saçma şöför de suçlu ki bi kızı zaptedememiş.

Çok geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm:pale:
Adamlar şoför değil azrail mubarek ne diyelim ki anca sövdüğümüz ile kalıyoruz, hadi yapıldı bir eşeklik bu adamlara ehliyet verildi ama geri alın bari:pr:

Erkeklere bak sen; üstlerine sopayla gelen kıza dokunmuyorlar ama arabaya bindiğinde aslan kesiliyorlar!
Genel anlamda konuşursak, Türkiye'de asıl sorun şu: Otomobil alacak parası olan herkes bir şekilde ehliyet alıp onu kullanabiliyor, ya da yaşadığı şehrin sokaklarını bilmese bile ticari taksi kullanabiliyor. "Gelişmiş" dediğimiz ülkelerde böyle şey mümkün müdür, bilmiyorum. Trafiğe bir araçla çıkmak ciddi bir iştir yahu, helikopter/uçak alacak gücü olana hemen pilot lisansını veriyorlar mı? Ehliyet alacak olanlar sözde psikiyatrik kontrolden geçiyor, bu iş ciddi şekilde yapılmalı. Şu an Türkiye'de trafikte araç kullanan insanların %80'i aslında araç kullanabilecek durumda değil, hatta sağlıklı bir sosyal yaşamı sürdürebilecek durumda değil bence... Özellikle büyük şehirlerde insanlar mecburen "Roma'da Romalı gibi yaşayacaksın" kuralıyla hayatta kalmaya çalışmak zorunda olduklarından işler iyice çığırından çıkıyor...

Hocam çok geçmiş olsun, maalesef bizim trafik çok kötü. Her insan cinayet işleyemez ama söz konusu trafik olunca gözlerini bile kırpmıyorlar.

İnan ben de bu münferit olaylar yüzünden trafikden soğudum ama ne yapalım helikopterimiz de yokki, mecburen işe gidip geliyoruz, arada da geziyoruz ama işte bir dangalak vs. bile bile üstüne kırınca gezmenin tadı tuzu kalmıyor.

Hakkını ara, baktınki birşey olmuyor mahkeme-i kübraya havale et.

çok teşekkür ederim bende işe gidip gelebilmek amacıyla kullanıyordum ama maalesef bu magandalar yüzünden bu durumdayım hakkımı sonuna kadar arayacağım üç beş kuruş verip kurtulacaklar benim ise yaşadıklarım asla karşılanamaz adalette bir yere kadar ben acil serviste acılar içinde kıvranırken o adam (!) evinde tv izliyordu

Çok geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm:pale:
Adamlar şoför değil azrail mubarek ne diyelim ki anca sövdüğümüz ile kalıyoruz, hadi yapıldı bir eşeklik bu adamlara ehliyet verildi ama geri alın bari:pr:

çok teşekkür ederim
ehliyetlerin geri alınmasıda bir çözüm değilki ehliyetsiz olarak yine direksiyona geçecek yeni ocaklar söndürecekler eğitim olsa bunlar yaşanmazdı

Son düzenleme:
taksici milleti değilmi bencil köpek sürüsü

Şu yoruma karşıt bir düşünce görememem bu forumda beni üzdü bütün taksi şöförlerini aynı kefeye nasıl koyuyorsunuz ne taksiciyim ne de taksici tanıdığım var onu geçtim insanlara köpek sürüsü deyip aşağılamak yetkisini size kim verdi bu iki tekeri kullanan çeşit çeşit insanlar var kask takmayan plakasız ruhsatsız ehliyetsiz kullanan bir sürü insan var diğer araç sürücüleri de motosiklet kullanıcılarına bencil köpek sürüsü dese siz ne düşünürdünüz allah acil şifalar versin.

Şu yoruma karşıt bir düşünce görememem bu forumda beni üzdü bütün taksi şöförlerini aynı kefeye nasıl koyuyorsunuz ne taksiciyim ne de taksici tanıdığım var onu geçtim insanlara köpek sürüsü deyip aşağılamak yetkisini size kim verdi bu iki tekeri kullanan çeşit çeşit insanlar var kask takmayan plakasız ruhsatsız ehliyetsiz kullanan bir sürü insan var diğer araç sürücüleri de motosiklet kullanıcılarına bencil köpek sürüsü dese siz ne düşünürdünüz allah acil şifalar versin.

öncelikle teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için :rendeer:
15 ekim tarihinden beri yatalak durumdayım bi taksicinin müşteri alabilmek için önüme kırıp ani fren yapması sonucu sağ kalçam kaval kemiğim ve ayak kemiklerimde 10 dan fazla kırık var ve kısmi felç durumundayım bu kadar ciddi bir kaza atlattığım halde kazaya sebebiyet veren o şahış bi geçmiş olsun bile demedi yaşadığım acıları maddi manevi kaybımı yaşamış olsanız acaba siz ne derdiniz allah sizleri korusun

öncelikle teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için :rendeer:
15 ekim tarihinden beri yatalak durumdayım bi taksicinin müşteri alabilmek için önüme kırıp ani fren yapması sonucu sağ kalçam kaval kemiğim ve ayak kemiklerimde 10 dan fazla kırık var ve kısmi felç durumundayım bu kadar ciddi bir kaza atlattığım halde kazaya sebebiyet veren o şahış bi geçmiş olsun bile demedi yaşadığım acıları maddi manevi kaybımı yaşamış olsanız acaba siz ne derdiniz allah sizleri korusun

Yaşadığınız olayları tabiki psikolojik ve bedensel olarak anlamamız olanaksız ama insani duygularımız ile bir kısmını anlayabiliriz ama bütün taksi şöförlerine aynı muameleyi yapmak yanlış biz onların hepsine hakaret edersek onlarda bizlere hakaret eder ve bu da motosikletini kurallara uygun şekilde kullananların hak etmediği bir yorum olur tıpkı taksi şöförlerinin bir kısmının hak etmediği gibi.

nezih77 Çok geçmiş olsun acil şifalar, inşallah eski sağlığına kavuşursun...

nezih77 Çok geçmiş olsun acil şifalar, inşallah eski sağlığına kavuşursun...

çok teşekkür ederim dostum allah razı olsun

Yaşadığınız olayları tabiki psikolojik ve bedensel olarak anlamamız olanaksız ama insani duygularımız ile bir kısmını anlayabiliriz ama bütün taksi şöförlerine aynı muameleyi yapmak yanlış biz onların hepsine hakaret edersek onlarda bizlere hakaret eder ve bu da motosikletini kurallara uygun şekilde kullananların hak etmediği bir yorum olur tıpkı taksi şöförlerinin bir kısmının hak etmediği gibi.

işini iyi yapan kişileri tenzih ederim onlara zaten bişey demiyorum diyememde demek istediğim geçen konudaki gibiler içindi her meslekte iyisi gibi kötülerde mevcuttur allah o kötülerden hepimizi korusun :rendeer:

Kusura bakmayın ama bende ağzımı açtığım zaman bu 3 lüye; taksicilere, minibüsçülere ve halk otobüsünün şoför ve biletçisine bir kere iyi birşey söyleyebilmiş değilim.

Bencillik, kural tanımazlık, yüreksizlik ama üstüne bir araya toplanınca merhametsizlik ve yağmacı kişilik hepsi bunlarda..

Öğrenciliğimden beri 10 senedir bu şehirdeyim, size şahit olduğum 10 larca barbarlık vakası anlatabilirim bu adamlarla ilgili. Sırf bunun için kendi aracıma binmeyeceksem çok mecbur kalmadıkça minibüs kullanmam. Taksiyide çok nadir kullanırım, ve imkanım varsa bekler İETT otobüsüne binerim. Daha geçenlerde mecburen içinde olduğum minibüs karşı şeride tam gaz girip karşıdan gelen arabayı duvara sürdü... Sonrada "Önümdeki durdu napıyım arkasında mı bekleyeyim" gibi bir cümle sarf etti..

İçimizde yakını olan yada bu işleri yapan varsa onları tenzih ediyorum, aralarında olabilecek iyileri de tenzih ediyorum ama bu adamlardan kurtulmak sokakların temizliği için bile şart.. Akşamları uzunçayır durağını ne hale getirdiklerini görün size yeter nasıl olduklarını anlamak için...

Turkiyede egitime onem verilmedigini ve hatta kasten boyle yapildigini ciddi olarak dusunuyorum.

Vakti zamaninda ilk okul diplomasi ile ehliyet almis, hic bir test veya yeterlilik sinavindan dahi adam gibi gecmemis bir sofor tum gun koca bir metropolun icinde geziniyor ve insan cani tasiyor.

Taksi soforu , halk otobus soforu , minibus soforleri yollarda ego tatmin ediyorlar. Orayi arena zanediyorlar.

Diger insanlarda bu kitleyi iyi bildiklerinden onlarin tarzinda cevap veriyor, bu kizin ne akla hizmet taksici salaklarina elinde sopa ile cikismasi gibi.

O arabadan inen kiz sopali degilde silahli inse ve ates etse

Taksici saldirdi , kadin kendini mudafa etti denir

O arabadan inen adam taksiciye ates etse veya sopa ile oldurse

Yol kavgasinda taksiciyi linc etti derler.

Taksiciler o adami yada kizi yaralasa

Taksiciler yol kesiyor derler.

Ama bir insan da cikipta yaa arkadas bu insanlar kim ogretiyor bunlari , trafik ulasim amaclidir arena degildir demiyor.

Bol keseden ehliyet veren , meslegi soforluk olanlara ciddi egitim dahi vermeyen hukumete sevgiler. Onlar yola ciktimi tepe lambali korumali araclari ile bu manyaklari gormuyorlar dahi, ama biz her gun muatap oluyoruz

dedikleriniz bir kısmına katılıyorum ancak, baş kısmı şu eğitim meselesi evet eğitim önemli ancak insanlık sanırım eğitimle değil, biraz insanın içinde geliştirilmesi gereken bir duygu empati yani.
hepimiz trafikte bazen taksicilerin bazen minibüscülerin eli maşalılığına uğruyoruz hiç birşey yapamasalar önümüze kırıyorlar.
bu neden zamanında bir kere korkutmuşlar milleti,böle kavgalarda sadee ifadeler alınıp bırakılıyor iki tarafta razı...
nasıl olsa yiyen yemiş yiyeceği sepet sopayı...
bence asıl insana hakaret etmenin ve insan dövme vs bunlara ağır cezaların getirilmesi lazım.
doğudaki insan bazen ilk okul ble okumuyor ama bölesine hayvani değil!

şu dövüş sanatlarından bir tane öğrenmem lazım.................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar