yazık olmuş

bu haberi paylaşmamda ki sebep Antalya da çok sayıda bu cg motorlarla hız yapmayı, kasksız, korumasız , kullanmayı, egzoz patlatmayı seven 16-20 yaş arası tipler var. ama sonu çoğunun bu oluyor maalesef. buna ne çözüm bulunabilir bilmiyorum ama, gençlerdeki bu motosiklet hevesinin yanlış yönde filizlendiğini düşünüyorum.geçen birisi viraja girerken teker çekecem diye üstüme düşüyordu neredeyse. sitem etmiyorum ama üzülüyorum. keşke ülkemizde motosiklet sevdası bu şekilde başlamasa

http://www.antalyaajans.net/asayis/antalya-da-motosiklet-kazasina-genc-bir-kurban-daha-h63145.html

https://www.facebook.com/kocak27101998?fref=ts

Ben üzülmüyorum. Hak eden bulsun kardeşim, sen bin o külüstür zerre güvenliği olmayan motora, üstüne süpermen gibi yat, sonra aç gazı, kaza yap ve ölme? oldu başka?

Ben zerre üzülmüyorum böyle tiplere. Yolda şimdiye kadar kaskı olmayan kaç kere kaza yapanı gördüm yaparken gördüm yapmış olanı gördüm düşeni gördüm tartışanı gördüm zerre acımam yardım etmem isterse altında 1000rr olsun umrumda değil. Kask kola takmak veya başka yere takmak için alınmıyor.

Takmazsan pamuğu takarlar. Böylelerine acımayacaksın ve üzülmeyeceksin. Neden üzülüyoruz ki? bu insanların ölüm korkusu yok mu? en korkusuz insanın bile ölüm korkusu elbette vardır sonuçta ÖLÜM bu. Kafalarına kask almayı ekipman takmayı bilecekler. Paralarımı yok köy cocukları diye? o zaman motorada binmeyeceksin abicim bu kadar basit. Hayatına önem veriyorsan yaptığın şeyin sonunu getirmen gerekiyor.

Silah kurşunsuz, Motor kasksız işe yaramaz.

Alanya garip memleket geçen sene de bizim yazlığın kapıcısının babasını motora ehliyetsiz binen çocuk öldürdü.

Ben üzülmüyorum. Hak eden bulsun kardeşim, sen bin o külüstür zerre güvenliği olmayan motora, üstüne süpermen gibi yat, sonra aç gazı, kaza yap ve ölme? oldu başka?

Ben zerre üzülmüyorum böyle tiplere. Yolda şimdiye kadar kaskı olmayan kaç kere kaza yapanı gördüm yaparken gördüm yapmış olanı gördüm düşeni gördüm tartışanı gördüm zerre acımam yardım etmem isterse altında 1000rr olsun umrumda değil. Kask kola takmak veya başka yere takmak için alınmıyor.

Takmazsan pamuğu takarlar. Böylelerine acımayacaksın ve üzülmeyeceksin. Neden üzülüyoruz ki? bu insanların ölüm korkusu yok mu? en korkusuz insanın bile ölüm korkusu elbette vardır sonuçta ÖLÜM bu. Kafalarına kask almayı ekipman takmayı bilecekler. Paralarımı yok köy cocukları diye? o zaman motorada binmeyeceksin abicim bu kadar basit. Hayatına önem veriyorsan yaptığın şeyin sonunu getirmen gerekiyor.

Silah kurşunsuz, Motor kasksız işe yaramaz.

ben genç yaşta canların gitmesine üzülüyorum , çok bilinçsiz toplumuz, avrupada bulunduğum dönemde ,3 yaşındaki çocuk bisiklete binecekken, anne kaskımı bulamadım diye ağladı.

Mekanı cennet olsun, Allah ailesine sabır versin..

Keşke yapmasaydı. Artık boğaz patlatmaktan bizlerde yorulduk.

Ekipmansız motora binen arkadaşlarımız haberi okusunlar, ders çıkarsınlar..

Yazık olmuş.
Düşününce üzülmüyorum diyenin durumuna da üzüldüm.

ben genç yaşta canların gitmesine üzülüyorum , çok bilinçsiz toplumuz, avrupada bulunduğum dönemde ,3 yaşındaki çocuk bisiklete binecekken, anne kaskımı bulamadım diye ağladı.

Genç yaşta oldukları için hiç bile hiç üzülmemek lazım. Yıl olmuş 2016 ve 17'ye giriyoruz, gençlerimiz o kadar zeki ve mantıklı düşünebiliyorken bu apaçi kılıklılar bir kask takmayı düşünemiyorlar. O yüzden üzülmüyorum. 1980 yıllarında olsak neyse.

Ben Alanya da yaşıyorum, Bunlar özenti çocuklar. Malesef aileler gerektiği kadar ilgilenmiyor ve sorumsuzluk. Babası dayısı oğluna ehliyeti yokken motor araba vermekte mahsur görmüyor. sonuçları işte bu.

12933116_115714162160176_8303007017490353262_n.jpg

Hayatını kabeden gencin facebook fotoğrafı ve plakaya dikkat edin bunlardan daha çok var burda. Sigorta muayene ehliyet hiçbirşey yok. kendi başlarını yedikleri yetmiyor milletin canınıda tehlikeye atıyorlar en çok ona takılırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar