Yazık diyorum başka da birşey demiyorum

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
120 ile bir arabanın aynasına çarparsanız düşmezsiniz, ayna geri katlanma kabiliyetine sahip değilse kırılır, kolunuz çok acır veya çok zor ama kırılabilir.

Denge kaybedip düşmek ivmeden dolayı pek mümkün olmaz, o arabanın altına yuvarlanıp sürücünün hayatını karartabilmek için aynaya daha yavaş bir hızla çarpmalısınız, 30-40km en fazla.:)

Aslinda haklisin dogru diyorsun ama insan refleksinin o anda ne yapacagini ongormek de cok zor. Ah kolum diyip elini birakip yanlis bir denge hareketi ile yerde olmak da var.

Neyse sadet olarak benim anlatmak istedigim, bu hareketleri yapar iken her an herseyin olabilecegi, ve bu hareketleri yapar iken hayat benim hayatim istedigimi yaparim mantalitesi, bunlari yapmak icin bir neden olmayacagi. Bu inanilmaz bencil ve dar goruslu bir bakis.

O arkadaslar bu hareketleri yapar iken, araba suruculerinden bir kac tanesi, ulan ben motorcularin tumunu .... dememisse ne olayim.

Bu yuzden kanunlar kurallar var, cunku kimse bir fanusun icinde tek basina yasamiyor bu hayatta.

Son düzenleme:
Bu tür arkadaşlara "serbest tırmanış" yapmalarını öneriyorum. Hiçbir güvenlik önlemi olmadan dağa tırmansınlar. Hem kendilerini yeterince tehlikeye atmış olurlar, hem de başkalarının canı yanmaz.

Motor işini de bir an önce bıraksınlar, düzgün kullananların da itibarını sarsmamış olurlar.

sopayı haketmişler ama yoğun trafikte bu pozisyonda sürüş...Yetenekleri de müthişmiş

Öldürene kadar düwecen sonrada altındaki motrun kırabildiğin yerini kırıcan bidaha yaparlarmı gör bakalım

akrobasiye karşı biri değilim izlemeyide severim ama trafiğe kapalı alanlarda . .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar