sölerim arkadaşım hiç çekinmemde tırsmamda sana da söylerim onada söylerim alayına da söylerim bu benim fikrim istemezssen cevap yazma konu açarken senden izin almıcam sen takıl kafana göre alayına da gider o kadar anlayana.....gurzan' Alıntı:aşırı şişman, hormon bozukluğu olan, bu tür kilo sorunları yüzünden psikolojik problemler yaşayan insanlarla makara yapmak ne kadar kolay di mi?
bir kere olsun, kendinizi, o insanların yerine koymayı düşündünüzmü hiç?
hele ki, burada bakarken "koptuklarınız", motosiklet kullananları.
yani, bazı arkadaşların iddia ettikleri, "motorcu ruhu" na sahip olanları.
bumudur motorcu ruhu? bu insanlarla gözgöze geldiğinizde, yukarıda yazdıklarınızı yüzlerine karşı söyleyebilirmisiniz?
(insanları, fiziksel özelliklerinden dolayı yargılamayan arkadaşları tenzih ederim)
bunları yazmak için, benim yazdığımdan ne anladın?sölerim arkadaşım hiç çekinmemde tırsmamda sana da söylerim onada söylerim alayına da söylerim bu benim fikrim istemezssen cevap yazma konu açarken senden izin almıcam sen takıl kafana göre alayına da gider o kadar anlayana.....
Tamam kardeş haklısın.arkadaşım suratınada söylermisin demişin bende ona istinaen yazdım onları içimden geçen bişey varsa sölerim yani sen hayatında hiçmi arkadaş ortamında yada farklı bi ortamda hiç kimseyle dalga geçmedinmi herhangi bi nedenden dolayı yada gösterilen bişeye gülmedinmi??????????
ben bana komik geldiği için açtım bu topiği ve sizlerle paylaştım rahatsız olabilirsin ama bişey yazmak zorunda diiilsin oku geç buraya cevap yazanları niye suçlamaya kalkıyosun yada kendilerini suçlu hissetmeleri için duygu sömürüsü yapıyosun internette daha neler var forumlarda onlarada bu yorumları yapıyomusun acaba?????
yoksa burda başka bişeyler mi ispatlamaya çalışıyosun?????????