Yazik Bu Motora Bea !!!!!!!!!!!!

adam motorla bütünleşmiş yav aynı boyuttalar. kilolarıda aynı:queen:

Arkadaşlar şaka bir kenara bu insanları taktir etmek gerekir bence. Motora binmek normalde zorken bu insanlar sınırlı fiziksel hareket olanakları ile motora biniyorlar. Ben en kralından tebrik ediyorum arkadaşları.

:cyclopsan valla ne olursan ol gel demek bence gerekli. Şişman değilim ama onlarında hakkı olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum.

aşırı şişman, hormon bozukluğu olan, bu tür kilo sorunları yüzünden psikolojik problemler yaşayan insanlarla makara yapmak ne kadar kolay di mi?
bir kere olsun, kendinizi, o insanların yerine koymayı düşündünüzmü hiç?
hele ki, burada bakarken "koptuklarınız", motosiklet kullananları.
yani, bazı arkadaşların iddia ettikleri, "motorcu ruhu" na sahip olanları.
bumudur motorcu ruhu? bu insanlarla gözgöze geldiğinizde, yukarıda yazdıklarınızı yüzlerine karşı söyleyebilirmisiniz?

(insanları, fiziksel özelliklerinden dolayı yargılamayan arkadaşları tenzih ederim)

gurzan' Alıntı:
aşırı şişman, hormon bozukluğu olan, bu tür kilo sorunları yüzünden psikolojik problemler yaşayan insanlarla makara yapmak ne kadar kolay di mi?
bumudur motorcu ruhu? bu insanlarla gözgöze geldiğinizde, yukarıda yazdıklarınızı yüzlerine karşı söyleyebilirmisiniz?

(insanları, fiziksel özelliklerinden dolayı yargılamayan arkadaşları tenzih ederim)
sölerim arkadaşım hiç çekinmemde tırsmamda sana da söylerim onada söylerim alayına da söylerim bu benim fikrim istemezssen cevap yazma konu açarken senden izin almıcam sen takıl kafana göre alayına da gider o kadar anlayana.....

Alıntı:
gurzan´isimli üyeden Alıntı

sölerim arkadaşım hiç çekinmemde tırsmamda sana da söylerim onada söylerim alayına da söylerim bu benim fikrim istemezssen cevap yazma konu açarken senden izin almıcam sen takıl kafana göre alayına da gider o kadar anlayana.....

Bravo!!! Komik olduğunu bende kabulediyorum ama bir hekim olarak o kiloların standart bir insandan çok hormonal bozukluğu olan insanlarda görülebileceğini söyleyebilirim. Tabii ki motorcular genelde görünüşlerine de dikkat eden insanlar. Ama elinde olmayan kusurlarına rağmen motora binen insanlara saygı göstermek ve birazcık empati duymak ta motorcuya yakışır diye düşünüyorum.

bunları yazmak için, benim yazdığımdan ne anladın?
bi söylermisin zahmet olmazsa?

arkadaşım suratınada söylermisin demişin bende ona istinaen yazdım onları içimden geçen bişey varsa sölerim yani sen hayatında hiçmi arkadaş ortamında yada farklı bi ortamda hiç kimseyle dalga geçmedinmi herhangi bi nedenden dolayı yada gösterilen bişeye gülmedinmi??????????
ben bana komik geldiği için açtım bu topiği ve sizlerle paylaştım rahatsız olabilirsin ama bişey yazmak zorunda diiilsin oku geç buraya cevap yazanları niye suçlamaya kalkıyosun yada kendilerini suçlu hissetmeleri için duygu sömürüsü yapıyosun internette daha neler var forumlarda onlarada bu yorumları yapıyomusun acaba?????
yoksa burda başka bişeyler mi ispatlamaya çalışıyosun?????????

arkadaşım suratınada söylermisin demişin bende ona istinaen yazdım onları içimden geçen bişey varsa sölerim yani sen hayatında hiçmi arkadaş ortamında yada farklı bi ortamda hiç kimseyle dalga geçmedinmi herhangi bi nedenden dolayı yada gösterilen bişeye gülmedinmi??????????
ben bana komik geldiği için açtım bu topiği ve sizlerle paylaştım rahatsız olabilirsin ama bişey yazmak zorunda diiilsin oku geç buraya cevap yazanları niye suçlamaya kalkıyosun yada kendilerini suçlu hissetmeleri için duygu sömürüsü yapıyosun internette daha neler var forumlarda onlarada bu yorumları yapıyomusun acaba?????
yoksa burda başka bişeyler mi ispatlamaya çalışıyosun?????????
Tamam kardeş haklısın.
pardon.

İnsan bazen farkında olmadan kırıcı olabiliyor hepimizin başından geçmiştir zipir'ın gönderdiği resim komik ama bende kilolu biri olsam ve üyesi olduğum sitede bu yorumları görsem üzülürüm.Ama eleştiriye açık olmalıyız değerli kardeşimiz zıpır zaman harcıyarak bu forumda birşeyler paylaşıyorsun teşekkürler ama beğenen olduğu kadar eleştirilerde olacaktır amacının kilolu insanları rencide etmek olmadığını söylesen ki öyle olduğuna eminim kimse gücenmez gücenen varsada gönlünü almış olursun.herkese selamlar:cat:

yaa adamı motorsiklette binmekten soğutuyolar yaaa şuna bak yaa :cyclopsan

Motosikleti
Su Motoru
Bırakın takılsın adamlar dalga geçmeyin bakim :p ...

yazık bu motora be diye başlık açıyolar ondan sonra başlık açana değil eleştiri yapanlara kızıyolar yav.:farao:

ben bu resımdekı arkadası taktır etmelı dıye dusunuyorum

Son düzenleme:
aman tanrım olamaz böle bişi bunlara köprü geçişlerinde ve paralı otobanlarda motorsiklet tarifesimi uyguluyorlar acaba hani asvalta verdiğin zarar kadar para alıyorlar ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar