yazdan kalma bir videomuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel olmuş paylaşım için teşekkürler havalar düzelsin kısmetse bende atarı bi kaçtane:)

zevkle izleriz
havalar ısınsın bende yeni video cekicem fakat buseferkiler hem topspeed hemde viraj ve teker videoları olacak .güzel bir klip haline getirip sizlerle paylaşırım ;)

görüntülerde çok güzel çıkmış bu işte usta olduğunuz belli.daha çok görüntü istiyoruz...300 üzerindeki rüzgarın yaptığı basıncı tarif edebilirmisiniz

bu arada 55 yaşındaki arkadaşınızıda tebrik ederim. onuda siteye üye yapın nic'inide bendix veya farba koyun

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
görüntülerde çok güzel çıkmış bu işte usta olduğunuz belli.daha çok görüntü istiyoruz...300 üzerindeki rüzgarın yaptığı basıncı tarif edebilirmisiniz

bu arada 55 yaşındaki arkadaşınızıda tebrik ederim. onuda siteye üye yapın nic'inide bendix veya farba koyun

göğsüne de nişan pilaketi çaksınlar mı? :bounce::queen::queen:

300 lü ve üzeri hızlarda motorun üzerinde yaşanan en büyük sıkıntı rüzgarın kaska yaptığı basınctır. eğer kaskınız 1 beden büyükse veya kaskın yapısı yüz şeklinize uymuyorsa cok büyük sorunlar yaşatır bu . biz bu yüzden iyinin iyisini almaya ve kask alırken kriterlerimizi bu şekilde belirliyoruz.
sizlere şöyle bir örnek vereyim bende en son shoei xr 1000 diabolic modeli kask vardı 450 euroluk bir kask .maalesef bu kask yüksek hızlarda ağzıma baskı yaptı ve sorunlar yaşadım.diğer yönleri süperdi ,mesela rüzgar almıyordu havalandırmalar süper .kaskın iç malzemesi harika . ve bu baskı sorunu yüzünden kaskımı satmak zorunda kaldım. ve şuan Arai Rx7 alma paşindeyim .bu kaskı denedim bunda böyle bir sorun olmadı. mototaştan haber bekliyorum beden için .sezon başlamadan almak lazım.Montta cok önemli tabi yüksek hızlar için beden bundada tam olmalı ve vücudu cok iyi sarmalı.en ufak hava girişi montu paraşüt gibi yapabiliyor bu hızlarda
başka sorularınız olursa zevkle yanıtlarım

valeo, teşekkür ederim.... ( yürekçe nic'li arkadaş burada kaliteli bir sohbet edilmek isteniyor siz cıvıkça cevaplar yazıyorsunuz bunun sebebini anlayamadım bir derdiniz mi var. iki olgun insan video çekimi yapmış bu konuda yorumunuz olmadığı gibi nişan takmaktan bahsediyorsunuz. illede cıvık yazı yazmak zorunda değilsiniz )

valeo, teşekkür ederim.... ( yürekçe nic'li arkadaş burada kaliteli bir sohbet edilmek isteniyor siz cıvıkça cevaplar yazıyorsunuz bunun sebebini anlayamadım bir derdiniz mi var. iki olgun insan video çekimi yapmış bu konuda yorumunuz olmadığı gibi nişan takmaktan bahsediyorsunuz. illede cıvık yazı yazmak zorunda değilsiniz )

rica ederim , sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz.elimden geldiğince bilgim dahilinde yanıtlamaya calışırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
siz tam bizliksiniz abilerrrr, havalar güzelleşsin bizide aranıza alın bir arkadaşımla sizi takip ederiz,, iki tane masum motorcuyuz istanbulda:)) istanbuldan tekirdağa geliriz sorun yok siz bize uzun düz yollarda öncülük edin yeter ;))

abi tek kelimeyle tebrik ediyorum..tr de böyle motorcuların olduğunu görmek gurur verici..
erdem havalar güzelleşsin bi tekirdağ yapıorz o zman.. :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valeo davet ederse yaparız tabi kanka =))

Forumdan Uzaklaştırıldı
kontraya cıkalım beraber yer fark etmez haberleşelim .

şevkati abi 600rr top speed de 260km hızı görenedi neden 270-280 rahat görmesi lazımdı:silent:

o motoru kullanan arkadaş 100 kg bu yüzden topspeed te o hızlarda kalıyo makina. bu gezide bende R1 vardı 2005
videonun henüz başlarında camera cekimi yapan RR hafif sağa acıldığında solundan geçen benim ;)

aziqun ve erdem 860 havalar düzelsin gazlama ya cıktığımız bir pazar haber veririz sizlerede.

Son düzenleme:
bunun videosunu nasıl çekiyosunuz onu anlamıyorum iyiki telefon filan uçup gitmiyor:d

ben bu heycana dayanamam :mrgreen: :mrgreen: Allah bu hızlarda kaza bela göstermesin . ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar