Yaza Hazırlık ve Aksesuar Çalışmam.

valla xenonlara degılde çakarlara hayran oldum acaba benım motorada bole bısse takılır mı yapılır mı sızce?

Tebrikler Serkan, çok güzel bir çalışma olmuş.Detaycı ve titiz dylan'cının işçiliği de bir başka oluyor:)

Teşekkür ederim. Beğendiğinize sevindim. Maliyet konusuna gelince çakarların bir sürü çeşidi var. 15 liradan başlayıp 50 liraya kadar var. Type R marka olanlar profesyonel tip olarak geçiyor. Sağ sol aynı anda tek tek ya da ikisi birden aynı anda veya 3erli sıralar halinde çok çeşitli çakma şekli var. İstediğinizi ayarlayabiliyorsunuz. Hızlarınıda ayarlayabiliyorsunuz. Ben 40 liraya aldım iyi bir pazarlıkla. Alt ışıklandırmada 15 cmlik 4 tane, 30 cm lik 2 tane olmak üzere toplam 6 tane led şerid kullandım onlarında toplam maliyeti 55 lira. Anahtar asya motordan 5 lira. :) İşçilik müessesemizin ikramı. Bana toplam 100 liraya gelmiş oldu. Çakarlar çok işe yarıyor. Aynadan gören yol veriyor polis diye. :) Önümden çekiliyor arabalar.

Montaj gayet basit ancak zor olan grenajları tırnaklarını kırmadan nazikçe sökebilmek. Onun içinde tüm tırnakların yerlerini bilmek gerekiyorki yuvalarından zorlamadan kurtarabilesin. Allaha şükür tek tırnak bile kırmadım. Kırsaydım rüyalarıma girerdi valla. Allah muhafaza. :)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 aya yakındır dersime çok iyi çalışıyodum. Bütün malzemelerimi aldım. Havanında güzel olduğu bir günü motoruma ayırdım. Öğlen 11 de başladım. Akşam 7.30 gibi son vidayı sıkıp eşyaları toplayıp eve çıkabildim.

İlk işim bütün kış kedilere yardım ve yataklık yapan 2 brandamı yıkamak oldu. Akşama kadar kurusunlar diye.

img0274dz7.jpg

Ardından konu mankeninide bir güzel yıkadım.

img0276op2.jpg

Sonra tornavidama kuvvet giriştim işe. Sök sök bitmedi. "Dylanın bukadarı Hayabusaya yeter" adlı fotoğraf. :cherry:

img0281pn6.jpg

En güzel çıplak. :cherry:

img0283vu2.jpg

Yıkamaları saymazsak 5 saat boyunca tek kişilik çalışmamın sonucunda işte Dylanımın son hali.

img0285lj3.jpg

img0286mn2.jpg

Birde video koyayım çakarlarıda görün tam olsun. :cherry:

[GV]-5406030820315051724[/GV]

Yorgunluktan bittim. Yarında 5 te kalkmam lazım. Nasıl olacaksa o. Neyse haydi iyi geceler.

Bu arada bilgileriyle bana gaz veren Criminologhye çok teşekkür ederim. :)

kardeş eline sağlık güzel olmuş.ön far beyaz yanıyor galiba bu ön farı ben nerden temin edebilirim?

Kardes flas çakar lambalar manyak eline saglık motor çok ciks olmuss bende takacam kaçç ytll fiyatıı

çok güzel bi çalışma olmuş emeğine sağlık...

Forumdan Uzaklaştırıldı
strobe light yasak değilmi..:farao:

alttaki led aydınlatma pek bişey demiyolar ama yineden polisin kıl kapanına denk gelmeyin..:queen:

bu arada motorun güzel olmuş, asya motorun dylan taklidi çıkarması işinize çok yarıyacaktır..:cat:

arkadaş çok güzel olmuş emeğine sağlık Allah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin

kardeş eline sağlık güzel olmuş.ön far beyaz yanıyor galiba bu ön farı ben nerden temin edebilirim?

Beyaz ampuller artık tüm oto yedek parçaları,aksesuarları satan yerlerde var. Sadece ampulün cinsini bilin yeter. Birde Osram,Phlips,Mtech gibi kaliteli markaları tercih edin devamlı değiştirmek zorunda kalmayın. :)

vay be kardeşime bak eleman dedğin böyle olmalı. çok güzel olmuş, 5 saatlik bir uğraşa benziyo nede olsa mühendis adamsın bende istiyorum benim motoruma. hiç kıskanmadım sırf güvenlik için :)

eline sağlık.. şu iş durumu netleşsin.. ya ben mz i satacağım yada güzelinden bir temizleme işlemine geçeceğim bende..
artık yazarım yaptıklarımı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu arkadaş bana taklitçi gibi geldi bakın bu motorun aslı burada

çakarları göremedim nerde çakarlar.???? :mrgreen:

abi motorcu ruhuna yakışan bir çalışma olmuş seni kutluyorum

tekerli disco gibi olmuş:)

Bu işlerde ya cesur olacak motorunu yakından tanıyacaksın ya da hiç yanaşmayacak fabrika çıkışına sadık kalacaksın.Sanırım verdiğim bilgiler işe yaramış tebrik ederim güzel çalışma arkadaşım:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar