- Konu Yazar
Merhabalar, yazın iki kişi marmaris' e tatile gideceğiz. otobüsle çile çekmektense, birde yüksekten korkuma uçağa bineceğime motorumla giderim dedim. tabi ki burada büyük tavsiyesine ihtiyaç duyuyorum. Rezervasyonu ocak ayı itibari ile yapıyorum nasipse, motosiklette 'de hep uzun yol hayalimdi diyebilirim.
CBR 125R 2011 Model yeni kasa limited edition ile, gitmeden bir gün önce detayli bakımlarını yaptırıp yaklaşık 800 KM yol gidilir mi?
motor su soğutmalı olduğu için sıkıntı yaşamazsınız dediler, birde buradan saygı duyduğum abilerimin tavsiyelerini dinlemek isterim.
birde,
yaz tatili için arkadaşlar ile memleketlerimizin turunu yapmayı planladık,
sivas,amasya,giresun,muş olmak üzere 5 arkadaşız ve 4 farklı memleket bulunmakta.
Arkadaşlarımızda
Ninja 300 2014 sıfır
cbr 250 r 2012
fazer 8
MZ 251
CBR 125R ( bende )
yaklaşık git gel 5000 km yi geçer gibime geliyor. burada da sıkıntı yaşar mıyız ? bunun planlaması sözde olarak yapıldı, eken olur mu bilmiyorum ama hepsi çocukluk arkadaşım. geçen sene arabalar ile yapmıştık karadeniz turu. bu senede motorlarla yapacağız nasipse, sizlerin düşüncesi nedir? uygun olur mu, yoksa bu motor ile yapılmaz mı.
saygılar
CBR 125R 2011 Model yeni kasa limited edition ile, gitmeden bir gün önce detayli bakımlarını yaptırıp yaklaşık 800 KM yol gidilir mi?
motor su soğutmalı olduğu için sıkıntı yaşamazsınız dediler, birde buradan saygı duyduğum abilerimin tavsiyelerini dinlemek isterim.
birde,
yaz tatili için arkadaşlar ile memleketlerimizin turunu yapmayı planladık,
sivas,amasya,giresun,muş olmak üzere 5 arkadaşız ve 4 farklı memleket bulunmakta.
Arkadaşlarımızda
Ninja 300 2014 sıfır
cbr 250 r 2012
fazer 8
MZ 251
CBR 125R ( bende )
yaklaşık git gel 5000 km yi geçer gibime geliyor. burada da sıkıntı yaşar mıyız ? bunun planlaması sözde olarak yapıldı, eken olur mu bilmiyorum ama hepsi çocukluk arkadaşım. geçen sene arabalar ile yapmıştık karadeniz turu. bu senede motorlarla yapacağız nasipse, sizlerin düşüncesi nedir? uygun olur mu, yoksa bu motor ile yapılmaz mı.
saygılar
Son düzenleme: