Yaz sıcakları Hk.

Motosikleti
BMW 1300 GS ADV
Dayanılmayacak durumdaysa montun önünü açabilirsiniz havale geçirmemek için. Bacakları da biraz geniş açarsınız. 2 sene önce ağustos ayında motosiklet ile hızlandıkça daha çok sıcak bastığını hatırlıyorum. Fizik bilimine olan inancım sarsılmıştı o gün.
Eğer depolu bir motor ise bacakları açarak sürüş, motosiklet hakimiyeti açısından sıkıntılı. Motosiklet bakış ve bacaklarla kullanılır. Scooter ise zaten bacaklar açık posizyonda. Fakat serinlik olsun diye bacak açmak depolu motorda doğru bir hareket değil.

Maalesef sıcaklarda motosiklet kullanmak zor hatta sıcak basıyor diye kask takmayanlar bile oluyor. İş sonunda güvenlik mi, rahatlık mı ya geliyor. Tercih kişiden kişiye değişiyor sanırım.

Eğer depolu bir motor ise bacakları açarak sürüş, motosiklet hakimiyeti açısından sıkıntılı. Motosiklet bakış ve bacaklarla kullanılır. Scooter ise zaten bacaklar açık posizyonda. Fakat serinlik olsun diye bacak açmak depolu motorda doğru bir hareket değil.

Maalesef sıcaklarda motosiklet kullanmak zor hatta sıcak basıyor diye kask takmayanlar bile oluyor. İş sonunda güvenlik mi, rahatlık mı ya geliyor. Tercih kişiden kişiye değişiyor sanırım.
Sürekli o şekilde kullanmasınlar tabi ki. Benim anlatmak istediğim son raddeye gelindiğinde, bayılmamak için bunları yapabilirsinizdi.

Motosikleti
D400
yav amaç arada bi billurları serinletmek :D elbette ki öyle sürülmez. ben bazen kolları da yanalara doğru açıp sürüyorum sıcak bastığında.

ama yine de bazen ekipman için aşırı sıcak oluyor, o nedenle sabahın köründe gidiyorum uzağa gideceksem hep.

daha önce de söylemiştim yeri gelmişken tekrardan söylemek isterim. ben knox'un güya yazlık bir montunu almıştım. mont her ne kadar fileli vs olsa da o kadar kalın ve ağır ki bırak motora binmeyi daha monta bakarken terlemeye başlıyorum :(

her ne kadar "erzurum'da motora mı binilir, kış memleketi vs" denilse de batı'da millet cayır cayır yanarken, "asıl böyle yerlerde sürülür lan motor kehh kehh kehhh" diye avutuyorum kendimi :(

burada mesela sabah akşam bir türlü ısınamadık ag, hava çok soğuk, yine mi yağmur yağıyor aq" diye söverken utanmasam neredeyse içlik filan giyip motora bineceğim. geçen hafta üşüdüm mesela motorun üstünde. temmuz gelmiş hava hala 20°'lerde seyrediyor.

büyük ihtimalle önümüzdeki ay antalya'ya izne gittiğimde ana avrat söveceğim, "bu nasıl sıcak yarabbim, erzurum'un gözünü seveyim" diye :D

Motosikleti
BMW 1300 GS ADV
yav amaç arada bi billurları serinletmek :D elbette ki öyle sürülmez. ben bazen kolları da yanalara doğru açıp sürüyorum sıcak bastığında.

ama yine de bazen ekipman için aşırı sıcak oluyor, o nedenle sabahın köründe gidiyorum uzağa gideceksem hep.
Arada oluyor tabi. Billur önemli :)

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
İyi değil.

5q2u2bg.jpg

1. seçenek tabii ki bu varoş aracı bırakman. Madem sana konfor yerine çile veriyor, neden bu çileyi çekiyorsun? Çekme!
2. seçenek scooter kullanmak olabilir. En azından daha konforlu hissettirir.

Kıyafet vb. hiçbir şey seni bu bahsettiğin durumdan kurtaramaz. İlla süreceksen, akşam sürmen lazım. 25 derece üstü sıcaklıklarda motosiklet kullanan adam düz delidir bence. E akşam kullanan daha da delidir. Yine 1. seçeneğe geri döndük.

"Özgür ruh, motosiklet aşkı, 2 teker ruhu taşır aaaaabiii" vs. bu sapkın inançlara saplandıysan da, oradan bir an önce çık!

Senin tam olarak ne işine yarıyor bu meret, bunu etraflıca düşünmen lazım.

Motosiklet dediğin, şehir içinde ya da kalabalık ortamlarda zaman kazandıran bir alettir. Başka hiçbir senaryoda en ufak artısı yoktur. Uzun yolda hiçbir artısı yoktur bilakis dezavantajlıdır. Sosyal avantajı desen o da yok. Bir sürü başka erkek tanırsın, bu durumda da zeka ve dünya görüşü olarak lise yıllarına geri dönersin.

Şehir içi senaryosu için de basit bir scooter bile işini görecektir.
Günlük kullanım + İşe gidip gelmek için kullanmak durumundayım. Scooter'im var fakat aküsü bitik yaptırmaya üşeniyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar