vallah şu anlık ön açık sürüyorum sadece kolda fermuarlı kapayıp açmalı file var benim. 4 mevsim lafta ama keşke sırtta ve önde de açıp kapamalı fermuar sistemli file olsaydı.
onun dışında bilek kısmını en geniş şekilde tutuyorum bilekten kola doğru hava girsin diye. önü de kapatmıyorum. 100le giderken ceketin arkaya doğru açıldığını düşünün. öküz gibi sürüyoruz.
aslında etkili ama karnım ağrıyor sıkıntı da olabilir
4 mevsim motumu satıp hem yaz hem kışlık alasım vardı ama o kadar karizma bir mont ki satmaya kıyamicam galiba.
bu yaz bu 4 mevsimin için çıkarıp idare etmeye çalışıcam seneye artık hem yaz hem kış için ayrı alır bunu da zevkine giyerim orta havalarda.
şu ana kadar ceketsiz bindiğim olmadı geçen de yazdım o yaz sıcağında ceketi giymeyeceğime motora binmem daha iyi.
kask olayında da iki de bir vizörü açıyorum içerisi hava alsın diye.
o da sıkıntı aslında ama yapacak bir şey yok. yoksa saç baş ıpıslak olacak
onun dışında bilek kısmını en geniş şekilde tutuyorum bilekten kola doğru hava girsin diye. önü de kapatmıyorum. 100le giderken ceketin arkaya doğru açıldığını düşünün. öküz gibi sürüyoruz.
aslında etkili ama karnım ağrıyor sıkıntı da olabilir
4 mevsim motumu satıp hem yaz hem kışlık alasım vardı ama o kadar karizma bir mont ki satmaya kıyamicam galiba.
bu yaz bu 4 mevsimin için çıkarıp idare etmeye çalışıcam seneye artık hem yaz hem kış için ayrı alır bunu da zevkine giyerim orta havalarda.
şu ana kadar ceketsiz bindiğim olmadı geçen de yazdım o yaz sıcağında ceketi giymeyeceğime motora binmem daha iyi.
kask olayında da iki de bir vizörü açıyorum içerisi hava alsın diye.
o da sıkıntı aslında ama yapacak bir şey yok. yoksa saç baş ıpıslak olacak