Yaz mevsimi yağ tercihi

Arkadaşlar hayırlı ramazanlar. Benim eski motorumdan kalan Castrol 15w50 yağım var açılmamış. Uzun yola gideceğim. Cb125f için onu kullansam tek seferlik sıkıntı olur mu sizce? Teşekkürler

Hiçbir sorun olmaz, performansı biraz artacak fark edersin ama sesi hafif tok'laşır motorun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olmaz kitapçıkta sae değeri yazar kitapçıkta yazan değer neyse o ayrıca 15-50 motosiklet yağımı ıslak debriyaj lı bir motorda düz yağ kullanmazsın scooter değil o motor

olmaz kitapçıkta sae değeri yazar kitapçıkta yazan değer neyse o ayrıca 15-50 motosiklet yağımı ıslak debriyaj lı bir motorda düz yağ kullanmazsın scooter değil o motor
Evet motosiklet yağı. Ayrıca evet biliyorum viskozite değeri uygun olmalı. Honda Esengüle sordum bı defadan birşey olmaz dediler. Arkadaşın dediği gibi performansta artış bile hissettim. Teşekkür ederim arkadaşlar

Arkadaşım yanlış bilgi verip milletin kafasını karıştırma. 15W50 4T yağı kullanabilirsin, bakma sen bu kardeşimize.

benim cb125f motoruma servis bile 4 bin bakımına gittiğimde 15w50 koymuştu. bi sıkıntı olmaz yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar