Yaz için düşünceleriniz?

Arkadaşlar öncelikle marabalar yazın yol yapmak isteyen 500cc ve üstü kalmalı veya çadırlı olabilir güzergah önemli değil arkadaşların fikirlerini almak istiyorum gerekirse beraber tura katılabiliriz her türlü yoruma açığım teşekkürler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3. de benden olsun, 125cc gelelim mi:mrgreen:

ne gibi düşünce?

yaz hakkındaysa yazı severim, izmirde olmam itibari ile çeşme kuşadası gümüldür seferihisar çeşmealtı sıklıkla gidilen güzergah. en uzak olarak bodrum 2,5 saat :) orayada günü birlikte gidilir.
valla bu yaz, şöle akdenize dogru ybr ile akasım var. tek veya fazla kişi belli olmaz. iş durumunu ayarlarsam çok iyi olacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
yazın motorlarla gümüldür hipo denizatı cadır kampına gitmek istiyoruz ben ve danimarkalı motorcu arkadasım frank ıle:wiinkk: her yıl yaptıgımız gibi eğer aranızdan gelmek isteyen arkadaşlar olabilirse hep beraber gidebiliriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yazın ıcın dusuncelerım
denız kum gunes kızlar ve aragaz :queen:
altınoluk cıvarından gecersenız ızmır cannakkale hıc farketmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu sene yaz gelmicek motorlara binemicez :pr::pr::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yazın ben ege ve akdeniz yapacağım ama kamp değil 4duvar arası konaklarım, o kadar yoldan sonra kemiklerimin kıtırdadığını hissederim yerde yatarsam..

:queen: 4 cbfi birbirine bağlasak al sana 4 silindir :D sesde aynı cıkarmı ki :D

Atlarım benim aygır APRİLİA'ya kuşadası, bodrum, marmaris,fethiye,alanya,ortaca,antalya 7 gün kalır geriye dönerim burda da gezmek lazım demi Çeşme,urla,karaburun :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Atlarım benim aygır APRİLİA'ya kuşadası, bodrum, marmaris,fethiye,alanya,ortaca,antalya 7 gün kalır geriye dönerim burda da gezmek lazım demi Çeşme,urla,karaburun :p

yeter işte ya :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar