yaz geldi herkezi beklerim

selamın aleyküm abiler ben çanakkale geliboludayım genelde motorcular buraya gelirler :cherry: gelirseniz lütfen bana mesaj atın size yardımcı olurum hele hafta sonu rahat rahat yardımcı olurum :salut: gelipte ugramaz iseniz bozulurum burdakiler benim abim ablam kardeşim gibi görüyorum nede olsa www.motorsiklet.net ailesiyiz biz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------

herzaman kapım MT guruba acıktır

Çok istiyorum bir Çanakkale gezisi yapmak aslında da bu yaz imkanım olacak mı bilmiyorum hiç.
Olur da gelecek olursam (bi de unutmazsam tabi :cherry: ) kesinlikle uğramaya çalışacağım.
Şimdilik MT ailesini düşünerek peynir tatlısı yiyin hepimizin adına :rendeer:

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Arkadaşım; Türkçe'mizde "herkez" diye bir kelime yok. "Herkes" olacak doğrusu.
Lütfen öğrenin ama...

Arkadaşım; Türkçe'mizde "herkez" diye bir kelime yok. "Herkes" olacak doğrusu.
Lütfen öğrenin ama...

saol abi herkes olacakmış zaten benim edebiyat 9 dil ve anlatım 96 :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

gelibolu'nun neresinde yer

gelibolu bir ilce ben ilce merkezindeyim çarşıda elektronik dükyanım var çay içmeye mutlaka beklerim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------

bi dahakine inşallah :)

inşallah abi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------

yaza inşallah gelicem kardeşim yanına

ayıpsın kardeşim gel misafirim ol :)

Motosikleti
Su Motoru
abi burda bir kardeşiniz var hattımı alayım telefonumu alayım telefon numarımı dagıtacam siteye :) işin acıgı benim burda arkadaşlarım var ama sizin kadar samimi degiller

Çanakkale' de bir tanıdık olması iyi oldu. Yazdım seni bir kenara : ) ...

abi burda bir kardeşiniz var hattımı alayım telefonumu alayım telefon numarımı dagıtacam siteye :) işin acıgı benim burda arkadaşlarım var ama sizin kadar samimi degiller

Valla kardeşim motosiklet arkadaşlığı bir başka ya... Yolda hiç tanımadığın biri ile birlikte bile saatlerce muhabbet edebiliyorsun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
saol abi herkes olacakmış zaten benim edebiyat 9 dil ve anlatım 96 :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

gelibolu bir ilce ben ilce merkezindeyim çarşıda elektronik dükyanım var çay içmeye mutlaka beklerim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------

inşallah abi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------

ayıpsın kardeşim gel misafirim ol :)
Çarşıda bir pasaj vardı.... İçinde de kafe vardı..
Askerde hep oraya giderdik... Aynı pasajda birde fotoğrafçı vardı.. Hala duruyor mu?... :)

Motosikleti
Su Motoru
Valla kardeşim motosiklet arkadaşlığı bir başka ya... Yolda hiç tanımadığın biri ile birlikte bile saatlerce muhabbet edebiliyorsun

Harbiden öyle. Normalde ben huysuz, soğuk tabiri cayisse uyuz biriyimdir ama motosiklet üstünde başka bir motosikletci görünce nedendir bilmem farklılaşıyorum : ).

Bu gün eşimle çay içmeye gittik, dönüşte motorun yanında Cup tarzı bir motosikleti olan bir arkadaş küçük oğlunu indirdi yanımızda, su almaya gönderdi. Bana "motor güzelmiş uzun yoldan mı geliyorsunuz plaka yabancı." dedi. Bende "yok buralardanım" diye cevap verdim. Arkadaş başladı "ne zevkli olur bununla uzun yol" falan diye. Haliyle bende "evet abi ya iyi oluyor uzun yolda" diye devam ettim. Neredeyse "gel bi çay içelim" muhabbetine başlayacaktık ki, hanım arkadan kaska tıktıkladı "gidelim" diyerekten.

Ne oluyorsa motor üstündeyken oluyor bana :queen: ...

Gelince uğrayacağımızdan emin olabilirsin :cat: Çanakkale çok tercih edilen bi motosiklet gezi rotası sonra pişman olma sakın :sunny: ulem ne bu misafir misafir hep misafir kendimize zaman ayıramıyacakmıyız kardeşim deme birde :wiinkk: :)

Gelince uğrayacağımızdan emin olabilirsin :cat: Çanakkale çok tercih edilen bi motosiklet gezi rotası sonra pişman olma sakın :sunny: ulem ne bu misafir misafir hep misafir kendimize zaman ayıramıyacakmıyız kardeşim deme birde :wiinkk: :)

yeterki motorsikletci abilerim gelsin başımın üstündesiniz... bu sitedeki hiç kimse yabancı degildir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------

Çarşıda bir pasaj vardı.... İçinde de kafe vardı..
Askerde hep oraya giderdik... Aynı pasajda birde fotoğrafçı vardı.. Hala duruyor mu?... :)
KIRINTI ADI CAFENİN FOTOGRAFCI İLERDE PASAJIN ORTASINDA KALIYOR 4 KAT BELEDEDİYE İŞ HANI O :)

Pazar harleyin de olduğu 15 kişilik motorcu grubu siz miydiniz ben de sarkoye gidiyordum
geliboludayım ben de
hafta sonu olur da gelirseniz ben de gelirim
bu hafta sonu yokum ama cuma Kocaeli yolculuğum var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar