Yayladağ Gölü Kış Kampı

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler :)

Sıtkı abi bende sizi çok uzun süredir HAMOK'tan takip ediyorum. Aslında foruma da üyeyim ama henüz tanışmak nasip olmadı. Ben de Kırıkhan'da oturuyordum
ama bu sene tayin gereği Kilis'teyim. Yaptığınız güzergahı ben de sık sık keyifle yapıyorum. Umarım en kısa sürede tanışırız. Bu arada yolunuz Kilis'e düşerse beklerim:)

3 hafta önce kilis üzerinden maraşa gitmiştik arkadaşlarla, keşke haberimiz olsaydı...

puslu bir cuma sabahında güzel paylaşımınızla içimizi ısıttığınız için teşekkür ederim:)

Yorumun için ben teşekkür ederim Hakan.:cat:

Hay allah...Keşke daha önce haberimiz olsaydı. Bizim tayfa geçenlerde 6-7 motosiklet Kilis'e uğramışlardı. Bilsem yönlendirirdim. Neyse, bundan sonra yolumuz düşerse mutlaka uğrarız Ömer'cim.
Geçen yıl Adıyaman'a yaptığımız eğitim sürüşünde Kilis'te Cennet Çamuru isimli bir tatlı yemiştik. Tadı hala damağımızda.:thumleft:

Hamok'ta tanışma başlığını bekleyeceğim.:wiinkk:

Abi kusura bakma biraz geç oldu cevap. Ben de HAMOK'tan takip ediyorum geldşklerinden sonradan haberim oldu. Kısmetse başka zaman inşallah:)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i

VIA

Harika bir gezi olmuş, imrenerek baktım resimlere :) Kazasız belasız nice geziler ve paylaşımlar dilerim.

harikasınız abicim yaa

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------

sıtkı abicim bi an iskenderun yazınca serdar abigilde var sandım ama yinede yağmur çamur demeden çıkıyorsunuz helel olsun a

sıtkı abi merhabalar, bende şubat başı arkadaşlarla böyle bir etkinlik yapabilir miyiz diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Çadırın içinde donarız gibi geliyor :) soğuk ve muhtemelen yağış olacağını düşünerek böyle bir etkinliği tavsiye eder misiniz? ne gibi zorluklarla karşılaştınız acaba? sanırım gaza ihtiyacım var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar